שלומלום

*-*SUNSHINE*-*

New member
שלומלום

שלוםם לכולםם שני-פורום,פורום-שני. טוב אנשים,יש לי בעיה,בואו נגדיר את זה ככה. סיימתי י"ב,חוסכת כסף לרישיון ורוצה מאוד ללמוד לתאוריה. לא יודעת איך. איך לומדים לתיאוריה!?(לא אני לא דפוקה) עצות טיפים ושאר ירקות יתקבלו בשמחהההה

yardenj

New member
קונה ספר תיאוריה

ויושבת ללמוד את החוקים.שאת חושבת שאת זוכרת את החוקים תפתרי רת השאלות ואז תחזרי על החוברת עוד פעם.תעשי ככה עד שיוצאים לך חוקי תנועה מהאוזניים.שזה קורה את מוכנה ללכת להיבחן .

miss_t

New member
ספר תאוריה, מאמרים בפורם

לקרוא לשנן, אפילו עם חברה אם זה עוזר לך.....

Ibiza1800

New member
המתכון המושלם

לקרוא פעמיים את הספר, ללמוד על המנוע מהאתר lamed.dapim.co.il לעשות בספר מבחן אחרי כל נושא ואחרי זה את כל חוברת המבחנים וגם קצת מבחנים באתר... אם אחרי כל זה את לא עוברת.....%$@#)*# $#)&* )*&$#)&#$@&) *&%@)&% בהצלחה!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avvv

New member
שטויות

אני כבר הלכתי למורה שידעתי שאני אלמד איתו, הוא השאיל לי חוברת לימוד, קראתי ת'ספר, עשיתי את השאלות אחרי כל פרק (וגם את הלוח תמרורים), עשיתי את כל המבחנים שהיו שם ועברתי תאוריה ראשונה. נראה לי שכל אחד יכול

miss_t

New member
לא כך אחד יכול

לפי הסטטיסיקה, אם אני לא טועה, 50% מהניגשים לתאוריה ראשונה לא עוברים.

Ibiza1800

New member

אני שמח לא להיות חלק מה50 אחוז האלה
מה לגבי טסטים?

driver2b

New member
ליתר דיוק, לפי נתוני משרד הרשוי 46%

עוברים את הבחינה.

be_roo

New member
זה לא קשור ליכולת

אין הרבה אנשים שלא מסוגלים מבחינה שכלית להבין את החומר לתיאוריה. כשלונות יכולים לנבוע מחוסר הכנה, מחוסר ריכוז או מלחץ.

funnydog

New member
אז איך זה שרק חצי עוברים?

אם תשאל אותי זה בגלל הספר שממנו לומדים. זה הרי שפוט לא הגיוני.

adi777

New member
זה פשוט כי...

יש שאלונים קשים מאוד שמעתי הרבה סיפורים.... הרי למשרד הרישוי וכו' יש אינטרס שאנשים יכשלו- 113 שח לכיסם!!! לכן גם יש טסטרים שמכשילים גם נהגים טובים.... הכול כסף....

be_roo

New member
כמו שאמרתי

חלק לא מתכוננים מספיק (ו"מספיק" זו הגדרה סובייקטיבית, יש כאלה שזוכרים הכל מיד, ויש כאלה שצריכים לשנן יותר), חלק נלחצים מהמבחן וחלק סתם לא מרוכזים באותו יום. אף אחד לא חייב אותך ללמוד מהספר. אם הספר לא טוב מוצאים מקור מידע אחר. לתת הנחות בנושא ולהגיד "לא נורא, הספר לא לימד את זה אז לא צריך לדעת", כאשר מדובר בבטיחות, זה די מגוחך.

funnydog

New member
שלוש אפשרויות

שלוש אפשרוית ללמוד לתאוריה: 1. בספר הכחול, די משעמם אבל זה מה שהרוב עושים, בשיטה של עברתי- יופי, לא עברתי- ננסה עוד פעם. עולה בערך 80 או 90 שקל. יש עוד ספר אבל לא שמעתי שמישהו למד איתו. 2. באתר של DRIVER2B - זה מה שאני אישית עשיתי והייתי מרוצה מאוד, הם לקחו את השאלות ממשרד הרישוי וכתבו להכל הסברים ושיעורים. עלה 69 שקל (לפני 3 חודשים) וזה עד שאת עוברת. 3. בבית-ספר יש שיעורי נהיגה (בחלק מבתי הספר), ואז התאוריה היא בבית ספר והיא חינם (אבל נדמה לי שאז צריך לשלם על הטסט - לא בטוח). אני לא בטוח שזה מכין בדיוק לתאוריה אבל אם בכל מקרה בא לך מורה נהיגה לכיתה אז למה כבר לא ללמוד. זה רק אם זה מתאים לך בגיל (אני לדוגמה גדול אז עכשיו שהכיתה שלי מתחילה אני לא צריך את זה).

Ibiza1800

New member

אני חושב שאם הייתי לומד רק מהספר לא הייתי עובר..כי היו לי כמה שאלות על המנוע שקשורות ברצועת המאוורר שלא מצאתי שום איזכור לכך בספר אלא רק באתר "למד"

ליטל 18

New member
הכי פשוט וקל..../images/Emo73.gif

קודם כל תשאלי את המורה שלך לנהיגה מה הוא ממליץ (מאיזה ספר, דרך למידה וכו'). יש מורים שנותנים בעצמם את הספר לתלמיד ויש שאפילו מוכנים לתת שיעורי עזר בזה. כמובן שהכי קל ונוח זה לבקש מחברים שעברו את התיאוריה (ועדיף אנשים שאת סומכת עליהם שהם יודעים את החומר במאה אחוז) שיעזרו לך ללמוד, שישאלו אותך שאלות. יש כמובן גם מלא אתרים באינטרנט שעוזרים בזה. חוץ מזה יום לפני שאת ניגשת לתיאוריה כדאי לך לבקש מהמורה שלך שיבחן אותך ככה בזמן השיעור על שאלות שיש בתיאוריה או שיתן לך טיפים שיעזרו לך לעבור. בהצלחה!

למעלה