שלומלום

באצי

New member
שלומלום

חדשה אנוכי... והנה הגעתי לחדר וידויים. המממ... אני צריכה לחשוב אם יש לי וידויים מפוצצים לספר לכם, אבל אולי כדאי שנתחיל את ההכרות בכמה פרטים בסיסיים, ובכן: שמי באצ`י גרה במרכז הארץ לא קטנה מדיי לא גדולה מדיי [כמובן הכל יחסי..] ללא אהבה ללא אושר [ואוו נהייתי כבדה!], לא טוב על ההתחלה... טוב אסיים את דברי ההבל והשטות פה. בתקווה לשמוע מכם... סאלמט!

tairon

New member
באצי שלום וברוכה הבאה

אנחנו פה בוידויים שמחים על כל הצטרפות... אהבה יכולה להגיע אליך דווקא שתהיי הכי לא מוכנה זאת אומרת שזה משו שיכול להשתנות בקלות אושר מי מאיתנו לא תר אחרי האושר.. המלצה אישית תתחילי בדברים הקטנים שגורמים לך לאושר אחר יבור השאר.. ואגב לא מצאתי בדבריך הבל או שטות מאחל לך יום טוב טאי

באצי

New member
ובכן...

אני חייבת לציין בראשית תשובתי כי כרגע סיימתי לאכול עוגיית גרנולה מצויינת! אני מרגישה את חלקיקי הגרנולה נהפכים לעיסה קטנה שנופלת לי לתוך הבטן... טוב טוב, בכל מקרה, תודה על התגובה [חשבתי שהפורום יותר פעיל]. מבינה אנוכי שאתה הוא מנהל הפורום, כבוד הוא לי לקבל את תגובתך. שיהייה לך יום טוב.

tairon

New member
באצי בנורמל הפורום פעיל ביותר

אבל...בכמה ימים האחרונים עם כל ענין הממשק וכתיבת הודעות ובדרך מיסתורית העלמות שלהם.. אז אנשים שפה ואני מבטיח לך שהם אחד אחד כולם ללא יוצא מן הכלל יגיבו לכך מהר מאד מהמצופה אגב עוגיית גרנולה???? זה טעים ?? למה זה נשמע לי כאילו אתה אוכל איזה דיקט?? על כל פנים בתאבון לך

באצי

New member
חבל לך על הזמן ממזמן מזמן מזמן...

עוגיית גרנולה זה ה-דבר! גרנולה בכלל זה משהו משהו... בעיקר גרנולה תפוחים עם גושי התפוחים הקראנצ`יים האלו,מממממממממממממ........... שפתיים ימתקו. אני בינתיים מחכה לראות אנשים אחרים אך יתר פעילות בצהריי יום שלישי אלו לא נראית לעין.

למעלה