שלומלום...

שלומלום...

אני רובי, בן 16 מחולון, יש כאלה שמכירים וכאלה שלא... נעים להכיר! טוק טו מי פיפל! (ד"א, דורה היא אחלה מנהלת!)

dor and more

New member
מה שנכון נכון ! בחור חכם אתה !!

אני דור, בת 17 וחצי ... טוב נו קצת יותר
מרחובות , יש כאלה שמכירים ויש כאלה שמכירים יותר... מסר לאומה : אלון הוא אחלה קלידן

eilati27

New member
חחחח חמודים שלי

אני אילת בת 15 וחודש (אולי קצת יותר פחחח) XDXDXDXDX ואני מתה על ג'קו.. כאילו ווואו.. עוד מתקופת "כוכב נולד" ואני פה כאילו כבר יואו אמממ איזה שנה כז'ה.. אולי יותר.. פחחחחחחח :/ :) :- חחחחחחח xdxdxdx אז' כז'ה.. טוב אההה... תכתבו גם אתם ממתי אתם אוהבים אותו אההה.. ומי זה?? =================================> חחחח.. חולה על עצמי שאני מצחיקה את עצמי בעבודה!!!

dor and more

New member
מטונפת...

אני אוההבת אותו כאילו לפחות מכוכב נולד.. אבל אם הייתי מכירה אותו לפני, אז בטח הייתי אוהבת אותו קודם, הוא כזה וואו ואני כזה יו.. וכאילו .. זהו בעצם.

reviital

New member
אה, ככה? הבנתי איך זה עובד

אני רויטל, בת 18 וחודש וקצת... חחח... מוזרה כזו, נחיריים גדולים, שיער קצוץ, בלונדיני. עיניים חומות, עגיל בגבה. חלקכם מכירים אותי, והחלק שהכי הייתי רוצה שיכיר - לא מכיר!

eilati27

New member
מה את סתם? כאילו.. תשתתפי גם!

פרחחחחחחח XDXDXD חחחחחחחחחחח מה קורה מיכלי?

קניה 1

New member
כאילו, הכל בסדר כזה? דהההה

שיו את כאילו כבר מכירה אותי כאילו?? את כזאת מגה כאפות לפעמים שיו למי שלא מכיר אותי: אני מיכלי, כאילו, בת 16 ורבע, וכאילו, אני מה זה שונאת את ההורים שלי, הם כאלה בעעעע ואתמול תפסו אותי מעשנת גראס ועכשיו אסור לי לבוא לבארבי להופעה של ג'קו, כאילו? כאילו, מה הבעיה שלהם?? מזל שלא תפסו אותי מזריקה, כאילו.. אז מי שרוצה להכיר אותי כזה, כאילו, אז זה האיי סיי שלי, כאילו, 45768765432 כאילו, ביי, כזה, דההה

eilati27

New member
שיווו את כזו פ-א-ת-ט

איך תפסו אותך יא כאאאפות? את לא יודעת איך להחביא???? דורי.. תביאי לי פא.. וקצת מה- תט יא פאתט!!! תגידי להם שאת ישנה אצל חברה או משהו!!! עד שסוף סוף אין הגבלה של גילאים בכניסה!

קניה 1

New member
אוי יא מגה פאטת סתמי כאילו??

כאילו, אני מה זה חייבת לשתות עכשיו, כאילו אני חייבת וודקה דחווףףף, כאילו?? שיו שההורים הסתומים האלה ייצאו כבר שאני אוכל לקחת להם מהוודקה, כאילו כי, כאילו, אני ממש חייבת להשתכר כי אני ממש בדיכאון, כאילו? נראה לי גם שאני כאילו אלבש בגדים שחורים כאלה של רוקרית כאילו ואז ממש כאילו כולם כאילו ידעו שאני בדיכאון כאילו ושיכורה ומסוממת. כאילו

dor and more

New member
שיו אני בהלם ממך איזה ילדת כאפות!

את צריכה לחכות שהם יצאו כדי לשתות? מי שואל אותם כזה.. אני שותה ליד אמא שלי לא שמה עליה ... איזה כאפות את .

dor and more

New member
אני אפילו לא נותנת לך פא ותט

כי היא כזאת פאתט שזה לא יעזור, הופעה של ג'קו המהמממם בבארבי ואת נותנת לאמא שלך לתפוס אותך מעשנת?

קניה 1

New member
טוב בנות אני מצטערת אבל..

אתן חייבות לבלות קצת זמן עם בני נוער, כאילו, אתן קצת בכיוון אבל אתן ממש ממש פאטתתתתת!!!! חחחחח =D

eilati27

New member
מה את רוצה???

דורי נראה לי שהיא פשוט נעלבת שאנחנו הולכות לבארבי ולה אסור.. הכל מקנאה!!!!
יא ג'ינג'ית אבוי לך אם לא תהיי שם!

למעלה