שלומלום

שלומלום../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

שאייייייילה!..
אמממ אני רוצה להחליף את הנזם שילי [שחגג 4 חודשים לפני שבועיים
] לחישוק. קניתי פעם עגיל חישוק לאוזן [מחנות פופ
] שעלה לי 5 שקל בערך [שוב - חנות-פופ
] והוא פשוט לא נכנס!!!
כמה שניסיתי להכניס זה דיי כאב וירד לי אפילו קצת דם
זה יותר מידי "מעוגל" כזה ואני לא מצליחה! שמתי פווול משחה כדי שיקל על ההחדרה וזה לא עוזר..
לאחר המון חשיבה [כן כן, אני יודעת לחשוב
] הגעתי למסקנה שאולי אני צריכה לקנות חישוק אחר..
אז.. איפה אני קונה חישוק שמתאים לאף?!?! נכון יש את החישוקים האלה עם הגולה הכסופה? זה עגיל לחץ? אוף, אני רוצה חישוקקקקק

תראי...../images/Emo42.gif

גם לי יש נזם ואת החישוק קניתי בפירסריה (יש גדלים שונים) את יכולה לבקש מהפירסר שישים לך למרות שלפי דעתי ניסית להכניס חישוק עבה מידי(סה"כ החור די קטנטן...
)

B o o b a

New member
את עשית את החור במחט?או באקדח?

כי עגיל לחץ לא יכנס לך חלור אם עשית בקאדח.. ומה שקנית זה עם גולה או שאת ורצה עגיל עם גולה ?

shpluck

New member
מאיפה הקטע הבא?

הוא פשוט לא נכנס!!! כמה שניסיתי להכניס זה דיי כאב וירד לי אפילו קצת דם זה יותר מידי "מעוגל" כזה ואני לא מצליחה! שמתי פווול משחה כדי שיקל על ההחדרה וזה לא עוזר..

תגובות לכולם ../images/Emo70.gif

-עשיתי את העגיל במחט. [שאניייי???? יעשה באקדח?!?!?!
] -העגיל שקניתי מהחנות-פופ הוא לא עבה אלא ההפך, זה ממש דק ואני לא מבינה למה זה לא נכנס!!
-לא קניתי עגיל לחץ, סתם שאלתי כדי לדעת... כי ראיתי כזה חישוק על חברה שלי וסתם רציתי לדעת מה זה הגולה הזאתי... -חחח אשכרה ההודעה הראשונה נשמעת כמו סיפור אירוטי... ["...שמתי פווול משחה כדי שייקל על ההחדרה.."חחח
] שאלה: איפה אפשר לקנות חישוק??? [לאוו דווקא מטיטניום, לא חייב להיות עגיל לחץ] תודה לכולם

עכשיו תגובה לך ../images/Emo3.gif

[כמה סמיילים אלוהיםםםם] גשי לסטודיו. בכל סטודיו יש תכשיטים שיתאימו לנזם [CBR, מעין מוט מעוקל במיוחד לאף, פרסות, גם ראיתי מישהו ששמו לו חישוק וסגרו עם פלאייר ככה שזה יוצא חישוק בלי הגולה] ממש ממש לא טוב זניסית כל כך בכוח, פצאת את החור שלך. אני מציעה לך לפנות לפורום בוואלה לראות מה עם המשך הטיפול [יכול להיות שתצטרכי לטפל בו שוב כמו בפירסינג חדש] התכשיט עם הגולה זה חישוק aka טבעת לחץ CBR aka

חחח.. סמיילים עושים לי את זה../images/Emo99.gif

אני לא חושבת שפצעתי את החור שלי כי עכשיו הוא בסיידר גמור וכשניסיתי לשים את העגיל החישוק ירד לי ממש קצת דם כי העגיל היה דוקרני כזה... הייתי מרגישה אם החור היה פצוע, כי זה ממש לא כואב לי כשאני שמה עגילים מעוקלים וכו'.. בכולופן, אני אגש לפירסר/אחפש בעיר עגיל נורמלי יותר/אשאל את חברה שלי מאיפה היא השיגה את שלה...

blink me1

New member
אממ אני יגיד משו שלא כלכך חכם

להגיד בפורום הזה....//= אבל אני קניתי בטיילת והוא מצויין;!!.. אמממ...אין לך טיילת או משו כזה איפה שאת גרה?~??

פחחחח בטח../images/Emo6.gif

רק ברעננה הסטייליסטית והצפונבונית תיהיה טיילת...
רק חנויות פופ וורודות ופרוותיות יש פה

blink me1

New member
חחחחחחח קשה לי להאמין...

אבל אם את אומרת אז אמממ....בחנויות "פופ ורודות ופרוותיות" אין חישוקים לאף?!?!

יש חשיוקים אבל לאוזן!!!!

אני באה למוכרת ושואלת: "שלום, יש לכם חישוקים לנזם?" היא מראה לי את החישוקים לאוזן ב-5 שקל בעובי של נמלה והיא חושבת שאני מטומטמת...

למעלה