שלומלום

GALI02

New member
שלומלום../images/Emo24.gif

היי לכולם!!!!!!!! מה שלומכם? איך עבר הסופ"ש? קדימה- אני רוצה לשמוע חוויות. ניקול, מרין, ריקי, סערת רגשות, שיר, סידי,ריקי,ג´סי אמ.... וגם למי ששכחתי אין פטור(וסליחה מראש ששכחתי...) אתם אחלה אנשים ואחלה פורום ושאף אחד לא יעיז להגיד אחרת

Efrat*

New member
גלי...

שבוע טוב לך! איזה כיף לראות כזאת שמחה לעת ערב.. שיהיה לך שבוע מצויין! אפרת <שנשכחה!>

GALI02

New member
אפרת../images/Emo13.gif

שיהיה גם לך אחלה שבוע שבעולם שלומי טוב, תודה. מה איתך? יש התפתחויות? אני מקווה שההרגשה קצת השתפרה. לפעמים זה עוזר לשתף אחרים- זה עוזר לשים דברים קצת בפרופורציות הנכונות
גילי אה,וסורי ששכחתי אותך

jess ועוד

New member
אהלן גילי מה צ´לומך ???

שבת כרגיל עוברת עם המון אוכל מליון פינוקים וכיף לא סתם אני מחכה משבת לשבת .... מה אצלך???

shir23

New member
גלי

מה ענייינים? עברה עלי שבת נפלאה וקסומה. מקווה שעל כולם. אני מסכימה איתך שיש פה אחלה אנשים ופורום מקסים.

GALI02

New member
אני בסדר../images/Emo13.gif

קצת לחוצה מהמבחן שהולך ומתקרב בצעדי ענק
היום פשוט לא הוצאתי את האף מהספרים. אבל בסה"כ שלומי טוב חוץ מכמה רגעים של קצת "לבד" אבל אז אני ישר נכנסת לכאן ומרגישה הרבה יותר טוב.
גילי

היי גלי ../images/Emo13.gif

סוף שבוע עבר נפלא רק שהשבוע התחיל ככה
אבל ננסה שלא ישפיע חזק מה איתך? איך היה? ואיך התחיל החדש? שבוע נפלא לכולנו

בחור 26

New member
אני כרגיל..באמצע המלחמה....../images/Emo5.gif

רק שאני לא יודע ...על מי נלחמים... למה נלחמים ? (וכמה נלחמים..)... באמת שאני יוצא יותר מבולבל.. בסך הכל אני רוצה לבלות...קצת לרקוד...לשחרר את הגוף ואת הנפש בסוף אני מקבל יציאות מכל הכיוונים.. מה זה יציאות...ממש אש צולבת ....ואני בכלל לא מבין מה קורה ... כי לאחת מהן יש בכלל חבר בחו"ל...(שלא סגור על עצמו ועל הקשר...) השניה בכלל ילדה קצת קטנה...שאני באמת לא הבנתי את היציאה שלה.. ומה היר רצה מהחיים שלי... השלישי ..לחוץ להכיר מישהי...ועושה שטוות שיכולות להוציא אותי מדעתי.. ואני מבולבל (אני יודע שאני לא ברור..אבל זה סיפור ארוך.....ואני לא יודע אם הוא כל כך חשוב..)

GALI02

New member
נראה לי שזה חשוב לך

אחרת לא היית כותב- אז אולי תשקול שוב לספר לנו??? שיהיה לך אחלה שבוע
גילי

מה שחשוב לך חשוב גם לנו ../images/Emo13.gif

אתה מוזמן לשפוך את ה
כונו פה חברים ונשמח לעזור אם רק אפשר ערב נעים

@@

New member
בוקרררררר לכולםםםםםםם

שלומלום לכם חברים יקרים, אני מקווה שהשבת עברה בנחת ובשלווה, אני הייתי בשבת שהייתה יפה וקסומה עם האקס, אבל שורה תחתונה אין חדש תחת השמש, שבועעעעעעעע טובבבבבבבבב לכולםםםםםםםם אוהבת ריקי

GALI02

New member
רק רגע...

מה זאת אומרת "שבת קסומה... עם האקס"??? הסבירי, נמקי ותני דוגמאות(טוב נוותר לך על הדוגמאות...) שיהיה גם לך שבוע מעולה
גילי

@@

New member
שבת קסומה זה....

אשליה אולי? תראי, המון זמן לא בלינו שישבת ביחד והיה ממש כיף, למרות שלקראת הסוף את מצפה לתוצאות אחרות והכל נשאר עומד כמו שהיה. יש מבין? אוהבת ריקי

mariana

New member
היי גילי שבוע נפלא

מה שלומך? אצלי עברה השבת מזה משעממת, אבל עברה. איך שמגיע יום שבת אני ניכנסת לדיכאון מקווה שיעבור לי. דווקא יום שישי סגרתי טיסה לארה"ב בפסח אז הייתי קצת שמחה, אני טסה לבד. ויום שבת נסענו ידידים לטיילת ואז לסנוקר ששם גנבו לגיסתי את הפלאפון וכמעט הלכנו מכות עם הערבים. ואם הX הכל ישן. אז מה חדש אצלך? גם אצלך כזה משעמם? אוהבתתתתתתתתת מרין

GALI02

New member
משעמם... משעמם...

אבל יותר מאצלך אני רואה- ארה"ב,למה לא...
איזה כיף לך!!! את נפגשת שם עם משהו? או לגמרי לבד? אצלי הכל כרגיל.(משעמם...) אה, קניתי לאישה- רק תגידי לי באיזה עמוד את... טוב אז שיהיה לך אחלה שבוע.
גילי

mariana

New member
נשמה שלום לך שוב

אמא שלי עובדת באל על ומגיע לי עד גיל 21 כרטיסים חינם,שנה שעברה לא טסתי כי היה את הבלאגן עם התאומים אז דחינו, ועכשיו אמי לא יכולה להיצטרף אליי כי היא לא יכולה לעזוב את הבית אז אני טסה לבד, וכמובן יש לי שם מלא בני דודים וחברים שלנו שלא ראיתי אותם איזה 10 שנים מאז שהיינו קטנים, והם שלחו לי תמונות הם כל כך חתיכים אז אולי יצא משהו אני יודעת
בחיים אמא שלי לא הייתה שולחת אותי לבד שלום מקום. אז בגלל שהם שם אז היא מסכימה לי. ובקשר לאשה, זה של שבוע שעבר שבתוכו מצורפת קטלוג שנקרא "כלות וארועים" שם ישנה תמונה אחרי מיכל ינאי אז מצד ימין זאת אני אם שיער קרה חלק. אני מקווה שקנית של שבוע שעבר כי כל יום חמישי זה מתחלף. מה איתך? איך עבר שישבת? אוהבתתתתתתתת מרין

למעלה