שלומלום...

sunshaine

New member
שלומלום...../images/Emo24.gif

אז ככה, קודם כל אני חייבת לציין שרעיון הפורום הזה הוא ממש טוב ושאתם נותנים פה רעיונות ממש חמודים ומקוריים... אז ככה, לי יש כמה רעיונות לפורים הזה: - חשבתי על נערת הלוניטונס, חברה שלי מירושליים תפרה לפני שנתיים תחפושת של נערת הלוני טונס שזה שמלת מיני עם כל הדמויות של הלוני טונס אז חשבתי ללבוש נעלי בובה וגרבי ברך ולאכול סוכריה על מקל עם תיק של הלוני טונס ובוה וזה יכול לצאת נחמד לא? - דבר שני שחשבתי עליו זה שוטרת סקסית- חצאית מיני מיני מיני (כמה שיותר... רצוי חצאית עור שחורה) גרביוני רשת, מגף עד הברך חולצת שוטרת רצוי צמודה ובטן, כובע של שוטרת אזיקים אחדח וכל האביזרים הנלווים... - רעיון שלישי הוא ווילמה מהפלינסטונס שלקחתי ממהצעות שלכם- זה נשמע לי נורא חמוד אבל איך מתחפשים לזה?! חג פורים שמח!!!!! שני

orlly

New member
ווילמה

בפשוטו או מורכבותו (תלוי בכשרונך) לווילמה מתחפשים כך: קונים בד בדוגמה של כתום עם כתמים שחורים ותופרים שמלה. את השיער אוספים גבוהה בקוקו. זה העיקרון חברה שלי התחפשה לזה שנה שעברה אחלה תחפושת.

איך מתחפשים לווילמה

אני מצטערת להגיד לאורלי שהיא ממש טועה. הבד הכתום זה של פרד. לווילמה יש שמלה לבנה מיני (נראה לי) קשירה או סטרפלס. שרשרת פנינים. את צריכה להיות יחפה. לשים פאה או ספרי על השיער בצבע כתום. וגולגול, כמובן... כדאי לך להתחפש עם מישהו, שיהיה פרד.

felis baby

New member
לא כדאי לך

לשוטרת סקסית זה לא ממש יפה לווילמה זה מרבה הרבה יותר יפה. חברה שלי התחפשה לשוטרת סקסית שנה שעברה בערך כמו שאת התחפשת וזה יצא מכוער מוות! זה גם טיפשי וילדותי ףעזבי@ לווילמה זה פי 1000 יפה!! אהבתי את הרעיון

Liroy26

New member
היי שני, נקודה קטנה למחשבה:

אלא אם כן את הולכת עם התחפושות הנ"ל למסיבה סגורה, בפורים בדרך כלל קר ואף יורד גשם. לצאת עם התלבושות הנ"ל לרחוב/בית ספר זה מתכון בטוח לדלקת ריאות.

sunshaine

New member
לא....

קוראים לי שני
למה חשבת דנה? תודה על העצות אבל עדיין לא ממש הבנתי איך אני אמורה להתחפש לווילמה?

sunshaine

New member
ודרך אגב

אני מנוסה מאוד בלקפוא.... שנה שעברה התחפשתי לרקדנית בטן וזה יצא מדהים אבל הסתובבתי בכל העיר יחפה חצי ערומה ביום גשום ביותר...ואח"כ חטפתי שפעת
ככה שיחפה לא ממש בא בחשבון אבל אפשר להתפשר על זה....

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo113.gifאבל..

הוספתי לך תמונה כדי שתראי, לא שמת
? בך הכל שמלה לבנה עם כתפיה אחת, את גוזרת את הקצוות למטה כמו בתמונה ושמה שרשרת חרוזים לבנים גדולים (ראיתי הרבה בנות עם זה) ואת השיער את מרימה למעלה.. תסתכלי בתמונה!! (כמה הודעות למעלה)

למעלה