שלומלום החלטתי אחרי שנים של בהיהה בפורום לכתוב הודעה פה אז שלום ויום טוב
I I n n u e n d o New member 29/8/03 #1 שלומלום ../images/Emo175.gif החלטתי אחרי שנים של בהיהה בפורום לכתוב הודעה פה אז שלום ויום טוב
L love amor New member 29/8/03 #2 שלום ../images/Emo13.gif ונ"ש--> *הודעת התפרקות* ווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווו נינטטטט זכתה!!!!!!! חה איזה כיף לה!!!!!! זהו גמרתי ביי
שלום ../images/Emo13.gif ונ"ש--> *הודעת התפרקות* ווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווו נינטטטט זכתה!!!!!!! חה איזה כיף לה!!!!!! זהו גמרתי ביי
ע עמיתוש New member 29/8/03 #5 חחחח אפשר גם? איזוווו חמוווודדדדדדדההההה היא ואחוווווווותתתתההההההההה... זהו, סיימתי. הלוואי והייתי גומר .
חחחח אפשר גם? איזוווו חמוווודדדדדדדההההה היא ואחוווווווותתתתההההההההה... זהו, סיימתי. הלוואי והייתי גומר .
F f o x g i r l New member 29/8/03 #4 ../images/Emo65.gifwelcome../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif
../images/Emo65.gifwelcome../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif
ס סקייטר גירל New member 1/9/03 #8 שלומיתתתתתתתת אני לא מבינה את אלה שצופים בפורום ולא מתכתבים בו אניב אה צופה בכמה הודעות וכותבת היי ואם יש לי 'בלת פנים(לפעמים אין מייד9 אני מתחילה לכתוב איך אתה יכול לצפות באנשים ולא לדבר איתם?זה התעללות בשבילי!
שלומיתתתתתתתת אני לא מבינה את אלה שצופים בפורום ולא מתכתבים בו אניב אה צופה בכמה הודעות וכותבת היי ואם יש לי 'בלת פנים(לפעמים אין מייד9 אני מתחילה לכתוב איך אתה יכול לצפות באנשים ולא לדבר איתם?זה התעללות בשבילי!