שלומלום לכם!

שלומלום לכם!

שלום! הצטרפתי לפרום ואני אוהב את הארי פוטר (לא, זה לא מה שאתם חושבים) וזהו. ושמתם לב שרון והרמיוני ניראים ממש מוזר בסרט. ושכחתם להוסיף אתר טוב לרשימת האתרים הלינק למטה.

Marty McFly

New member
ברוך הבא!

תהנה וכל החרא הזה... בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה!

S.Riddle

New member
ברוך הבא!

תתעלם מדניאל (מארטי מקפלי) *ממרפקת את דניאל* הוא לא חינוכי במיוחד, אז אם אתה מתחת לגיל 11, זה על אחריותך. בכל מיקרה.... אני לירון, סכיזופרנית מכורה לה"פ (ולפוקימון, אז נא לא להשמיץ), חובבת פולחנים לשטן ומוזיקת רוק כבד ביותר ופוגו. מקווה שתעשה חיים בפורום! ^^לירון&יוקיטו טסוקישירו^^

PopPy

New member
חחח, אמת אמת (הכל חוץ מפוקימון -

בעע! אואו... *בורחת מלירון אבל מהר כי אני לא רוצה להיסקל ושישרפו את גופתי ויוציאו לי את המעיים בלה בלה*) היהי, בכל מקרה אתה מוזמן גם להיזהר (קצת) מלירון - רוצחת שכירה לשירותך (*שוב בורחת*), תקרא את הטאג ליין (ההודעה "הקשיבו הקשיבו וה(א)רי התקנון באדיבות אתי ^-^ ועוד ועוד") מממ מה עוד? יש שם את רוב הדברים, ו.. אם יהיה לך אחרי זה שאלות שפוך אותם תיהיה פתוח עם הפסיכיאטרית בלה בלה
|S| פופי |S|

Marty McFly

New member
יש טעות בידייך..

השטויות שלי הן מגיל 13 ומעלה, לא 11. בגילאים 11-13 הם עדיין רכים מידי, כמו אפרוחים. והאחריות היא בהחלט שלך משה... יאללה ביי!

PopPy

New member
חחח, לדעתי השטויות שלך

(ע"ע תמונת פורנו של פוקימון) הם לשום גיל. זה פשוט אידיוטי ביותר. אבל אם כבר אז גיל 13 יותר מתאים
|S| פופי *בורחת מדניאל* סקיטר
|S|

S.tal

New member
ברוך הבא!

ושלום!!! אני מקווה שתהנה!!! ואני טל! ואני בת כמובן!!!!!!!!

למעלה