שלומלום לכולם.....!!!!!!!!!!!!!!!

שלומלום לכולם.....!!!!!!!!!!!!!!!

מה שלומכם ...? וואלה התגעגעתי לכולם ובמיוחד לכמה מיוחדים: אושר- החיים שלי שאני מתה עליה <אפילו שהיא סינילית לפעמים> טלי טל - השרוטה הראשית <מה עם הקעקוע...
> מקופלת - אחותי.....ת´געגעתי לשטויות שלך !!!!! אלירן וחגית- לאחרונה קיבלתי דיווח בקשר ל*מרגלית* חחחחחחחחחחחח <אבל אני לא אומרת מי אמר/ה לי> שניר- מתוק מה נשמע? הכל טוסט ????. מאסטרו -החמוד שהתגעגעתי אליך (באמת באמת)ואני מחכה שתחזור ונדסקס קצת בצ´אט- ניר------המון המון מזל טוב מתוק שלי
כשניתראה - צפה לנשיקה !!! זוהר - שמעתי הזיופים שלך מככבים בזמן האחרון!!! חבל שבפסדתי את זה .. שייקה- יאללה סוף סוף תוכל להשתמש עם הסוודר.חחחחחח אור הירח- מה קורה מקסימה אני מקווה שאת שומרת על הפרזורה.. ולסיום - גידי מה קורה מתוק שלי? אני בטוחה שהתגעגעת כמוני או אפילו יותר זה בסדר,, אני מבינה !!!! אוהב אותך גידי !!! אז ח´ברס תעשו חיים ...נתראה בהקדם נ.ב - אני מאוד מקווה שההודעה תתקבל כי אם לא כולי עצבים עכשיו
ביי פיפו´ש שהתגעגעה

Purple Mushroom

New member
נכון .

אני לא בא לכאן הרבה . אולי אתחיל להיות אורח קבוע כאן מהלילה .

פיפי יקרועה

מה לא רואים אותך? מה באת למפגש אחד וזהו? עשית לנו טובה? יאללה תזיזי תתחת המרוקאי שלך ובואי ! והפרזורה שלי מזמן הפכה לטנק חחחח עזבי זה אני והתסכולים שלי..... וזהו עכשיו שיקט!

אל תתדאגי אחותי....

בעזרת כוחות על ..... אולי....אני אתחיל לעבוד........ ואז יהיה יותר מאני ואת תתגעגעי ליום שלאתראי ת´פרצוף שלי!!! ותפסיקי לדבר שטויות יש לך אחלה פרזורה....!! אם יפעת אומרת אז היא יודעת!!!!!! תאמיני לי ממי *אוהבת פיפי*

*DJ niR*

New member
פיפיייייייייייייי המתוקה!! ../images/Emo24.gif

יוווווו אלייך התגעגעתי המון !!!!!!!!!!!!!! מקווה שנפגש במהרה ונמשיך לשגע את העולם. חולה עלייךךךךךךךךךךךך ניר ניר DJ niR.

../images/Emo25.gif נירררררררר ../images/Emo25.gif

יפה שלי !!!!! יאללה אני רוצה לראות ת´פרצוף שלך אולי משו השתנה אחרי שנה ..מי יודע?! אני מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא <הכל תלוי במזומנים> חיחיחיח שולחת לך נשיקה על הלחי
וחיבוקי בגלל שהתגעגתי
*פיפי*

PP שילי!!!!

וואי וואי איך התגעגעתי אלייך! יא כונייף! איפו נעלמת לי כל חיי...? אע? יא כונייף! זה מה שישש לי לאמור לך חי חו חה! בובע... התגעגעתי המון..! תחזרי כבר...! מואה מייתה עלייך!
ה-
שמיית עלייך!

../images/Emo55.gif למה דווקא...... ../images/Emo55.gif

מה זה בדיוק אמור להביע ? ואם כבר אנחנו בקטע של אייקונים ... אז יפה שלי, אני מאחלת לך : * שתיהי
ותמצאי לך ת´
שלך (שמעתי שיש לך נטיות, אבל שששש שלא ישמעו). * שתפלי על
ו-
התחת. *שסוף סוף אמא תסכים לך להתקלח ושהריח
יעבור.... פפחחחחחח אחותי אני אוהב אותך 2 (זה המון תשאלי את אושר)
*פיפו´ש*

תודה באמת....

שניזכרת לי.. לא לא.. זה פסיידר... זה בכלל לא יתנקם בך... פעם הבאה את לאכול את הכל! (הכוונה לטוסט ההוא... חי חו חה... אגב.. גם המכנס שלך אוהבת טוסט! חחחח) הקיצקץ... אוהבת אותך 7 זה לא הרבה תישאלי את אושר.... סתם היא לא יודעת.. זה הכי הכי יא נעל! בעיי גוייבה יפה שילי! ויאללה ת´געגעתי יא כונייף!

בואנה יא מקופלת שחורה שכמותך

אתעכשיו קמה מהמיטה וטסה לת"א ולוקחת את המכנס שלי לניקוי יבש ואני לא צוחקת
פפפפפפחחחחחחחחחחחחחחח מתה על צורתך העקומה !!!!! *פיפי*

למה בשחור אבל? דווקא עכשיו...?

אמרתי שאני אהיה טבעית... ולא שמתי שחור בעיניים..... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... עזבי...(עשית לי שחור! עם ההדגשה הזאת יא נעל! אני יודעת לקרוא גם בלי... חי חו חה!) אגב.... PP מושתיני שילי..... מתי אני רואה לך את צורתך המיושרת....(בעזרת הגשר...)?????????? אעעעעעעעע??? התגעגעתי! ואני רציניש... מייתה עלייך יא קרפדה מקורצצת! חי חו חה נה!

פיפי.. ../images/Emo13.gif

מאמי.. אני כאן ואת לא כאן .. אז אם את כאן אני שם יאלה בואי .. נדסקס על אה ועל דא ! מי שהבין הבין מי שלא הבין .. שלא יתערב !
מאסטרו* <---->מאסטרו*

יהיה

New member
פיפית!!!

כולך עצבים? אני כולי התרגשות שהקדשת לי את ה-"האחרון אחרון חביב" ברור שהתגעגעתי והמון... טוב, נדבר מתישהו מקווה שהסתדר על מה שסגרנו (נו צ´ארג´) כי אם לא אני ארדוף אותך!!! I MOST LEAVE המוןןן אהבה מליבי הקט גיל(ד)י

../images/Emo23.gif גידייייייייי ../images/Emo23.gif מתוק.

ברור שהקדשתי לך ת´אחרון חביב אולי כי........אתה כזה חביב ? ל-א !! סתם כ-פרה אתה יודע שאני מתגעגע אלייך ולשיחות שהיו לנו (נו..טוב..כשהייתי נדחפת לאושר לאוזן)
פפפחחחחחח
אני מקווה שהכל טוב אצלך sorry אבל אני חושבת שתצטרך לרדוף אחרי כי...... עדיין אני שייכת למועדון המובטלים והמינוס גדל ממי ל-8 יהיה בסיידר מחכה לשמוע ת´קול שלך אני בנתיים מסתפקת באושר היפה שלי מציקה לה כרגיל....
!!!! שולחת לך
ועוד אחת
בשמי ובשמה !!! ביי מאמי

איזה חמודה......

כמה השקעה הייתה לך בהודעה!!?..... חומד, הזיופים שלי בזמן האחרון באמת רצים הרבה...... אני רק מנסה לעשות שמח ואף אחד לא עוזר...... יאללה תתחילי להראות את עצמך יותר איתנו ימרוששת.....

למעלה