פיפי המרוקאית
New member
שלומלום לכולם.....!!!!!!!!!!!!!!!
מה שלומכם ...? וואלה התגעגעתי לכולם ובמיוחד לכמה מיוחדים: אושר- החיים שלי שאני מתה עליה <אפילו שהיא סינילית לפעמים> טלי טל - השרוטה הראשית <מה עם הקעקוע...
> מקופלת - אחותי.....ת´געגעתי לשטויות שלך !!!!! אלירן וחגית- לאחרונה קיבלתי דיווח בקשר ל*מרגלית* חחחחחחחחחחחח <אבל אני לא אומרת מי אמר/ה לי> שניר- מתוק מה נשמע? הכל טוסט ????. מאסטרו -החמוד שהתגעגעתי אליך (באמת באמת)ואני מחכה שתחזור ונדסקס קצת בצ´אט- ניר------המון המון מזל טוב מתוק שלי
כשניתראה - צפה לנשיקה !!! זוהר - שמעתי הזיופים שלך מככבים בזמן האחרון!!! חבל שבפסדתי את זה .. שייקה- יאללה סוף סוף תוכל להשתמש עם הסוודר.חחחחחח אור הירח- מה קורה מקסימה אני מקווה שאת שומרת על הפרזורה.. ולסיום - גידי מה קורה מתוק שלי? אני בטוחה שהתגעגעת כמוני או אפילו יותר זה בסדר,, אני מבינה !!!! אוהב אותך גידי !!! אז ח´ברס תעשו חיים ...נתראה בהקדם נ.ב - אני מאוד מקווה שההודעה תתקבל כי אם לא כולי עצבים עכשיו
ביי פיפו´ש שהתגעגעה
מה שלומכם ...? וואלה התגעגעתי לכולם ובמיוחד לכמה מיוחדים: אושר- החיים שלי שאני מתה עליה <אפילו שהיא סינילית לפעמים> טלי טל - השרוטה הראשית <מה עם הקעקוע...