ברוכה הבאה!!!
פ פרארי אדומה New member 30/6/03 #15 רעות דווקא צודקת... היא צודקת בקשר לכיתה ד' אם המחשבים.. גם לי היא נשמעת הרבה יותר גדולה...
T tiki tiki New member 1/7/03 #17 איילת י'שקרנית אחת!... כולם לדעת- מיכלוש בסגול היא אחותי הקרציה וקוראים לה איילת. היא בת 9 והיא בכיתה ד'- היא עובדת עליכם בהכול אז אל תתיחסו אליה ממש (ברצינות היא עובדת עליכם) כל הפרטים שלה (כמעט) הם שקר!!!!
איילת י'שקרנית אחת!... כולם לדעת- מיכלוש בסגול היא אחותי הקרציה וקוראים לה איילת. היא בת 9 והיא בכיתה ד'- היא עובדת עליכם בהכול אז אל תתיחסו אליה ממש (ברצינות היא עובדת עליכם) כל הפרטים שלה (כמעט) הם שקר!!!!
מ מיטל הנסיכה New member 1/7/03 #22 ברוכה הבאה! אז מה? המשפחה החליטה להשתלט לנו על הפורום? (חחחחח) אני סתם צוחקת...
Y yy16 New member 1/7/03 #23 הצטרפתי לפורום)))) שלום אני יובל... אני מגבעתיים וזהו אה והצטרפתי לפורום... מסכנים))) אז שלום לכולם וחיים מהנים
הצטרפתי לפורום)))) שלום אני יובל... אני מגבעתיים וזהו אה והצטרפתי לפורום... מסכנים))) אז שלום לכולם וחיים מהנים
מ מחוז בית שמש New member 1/7/03 #27 ברוך הבא אני מקווה שתהנה שמי מירב אני מעמיצור ושמי מירב עם תצטרך עזרה בכיף...
ל למה כל השמות תפוסים New member 1/7/03 #28 גם אני... למה כל מי שמצטרף פותח הודעה כזאת? גם אני הצטרפתי רק הרגע ושמתי לב לתופעה המוזרה מאודהזאת!!! טוב לא נורא שיהיה לך בהצלחה... ואיך אומרים -ברוך הבא!!!
גם אני... למה כל מי שמצטרף פותח הודעה כזאת? גם אני הצטרפתי רק הרגע ושמתי לב לתופעה המוזרה מאודהזאת!!! טוב לא נורא שיהיה לך בהצלחה... ואיך אומרים -ברוך הבא!!!
T tamarhp New member 1/7/03 #39 רק אני לא פתחתי הודעה כזו! ואתמול במפגש זכיתי ב"החדשה שהתקבלה הכי מהר"... אולי זה בגלל זה.. פשוט נדחפתי לשירשורים והרגשתי כמו בבית... Love you!!!
רק אני לא פתחתי הודעה כזו! ואתמול במפגש זכיתי ב"החדשה שהתקבלה הכי מהר"... אולי זה בגלל זה.. פשוט נדחפתי לשירשורים והרגשתי כמו בבית... Love you!!!
ל למה כל השמות תפוסים New member 1/7/03 #48 סליחה שאני שואלת... אבל מה זה שירשורים? ראיתי פול את המילה הזאת אבל חשבתי שזה מישהו...
T tamarhp New member 1/7/03 #50 שירשורים זה שרשרת הודעות. יש הודעת פתיחה, ואז כולם מגיבים לה, וכל אחד מגיב לתגובות, ומגיבים לתגובות של התגובות וכו'. ואהבתי את השם שלך..
שירשורים זה שרשרת הודעות. יש הודעת פתיחה, ואז כולם מגיבים לה, וכל אחד מגיב לתגובות, ומגיבים לתגובות של התגובות וכו'. ואהבתי את השם שלך..
L lali37 New member 1/7/03 #51 כל הודעה והתגובות שלה נקראות שרשור וכל מה שיש בכל העמוד... זה הרבה שרשורים
מ מישהי אלמונית New member 1/7/03 #55 גם אני לא קודם נדחפתי לכמה הודעות, ואח"כ שאלתי שאלה אם הפורום הזה רק למדריכים וא םמותר לי להצטרף.