שלומלום לכולם!

yy16

New member
איזה כיף לקבל כזו קבלת פנים:)

נותן להרגיש חשוב... על מה אפשר לדבר בפורום הזה? כאילו יש נושא כללי..? והאם אני יכול לבוא לפגישות...?

tamarhp

New member
חחח..

בפורום הזה מדברים על הכל, כעיקרון. לפעמים עולים דיונים של דעות ועקרונות, כמו "מה עדיף - ים מעורב/נפרד" וכו'. לפעמים פשוט מדברים על עצמנו, כמו "מחר יש לי בגרות ב.." (ואז שירשור שלם של "בהצלחה!"). הרבה מהפורום מדברים גם באייסיקיו, אתה מוזמן לקחת את שלי - 44745368 אתה מוזמן לבוא לפגישות, בטח! עדיין לא החלטנו מתי תהיה הפגישה הבאה. אנחנו חשבים על אוגוסט, למרות שזה נראה לי קצת קרוב מדי. אני בטוחה שתהנה פה. אז.. נתראה בשירשורים! נ.ב. - עדיף שלא לפתוח כל פעם הודעה חדשה, כי ככה שירשורים טובים יורדים סתם.

קודם כל, ברוך הבא עוד לא אמרתי.

דבר שני, באמת כיף כאן. גם אני קיבלתי כזו קבלת פנים כיפית! דבר שלישי, אין ממש נושא כללי. כל דיון שאתה רוצה להעלות אתה יכול להעלות, למשל: התנחלויות, פיגועים ל"ע, מצוות, דינים, איסור נגיעה, ייחוד וכל דבר שאתה חושב. אבל לא דברים שלא מתאימים לפורום. אבל זה כבר נתון לשיקול דעתך. ובטח שאתה יכול לבוא לפגישות!!!!! במפגש אתמול (שהיה ממש כיפי!!!!!!!!!!!!!!!! יישר כוח למארגנים!) היו 2 בנות חדשות מאד, שכאן פחות משבוע. אתה פיספסת ביום את הכניסה לפורום... אם היית נכנס יום קודם - יכולת להיכנס למפגש... למצרות שזה אולי פחות כיפי, כי יותר כיף להכיר אנשים, לדמיין אותם וכו' ואז לבוא, מאשר לראות מישהו, לדון אותו לפי החיצוניות ואז לא לדבר איתו וכדו'.

SGVB

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא לפורמנו הקט../images/Emo24.gif

היי לכולם

טוב אז כמו שכבר הבנתם, אני חדשה וראיתי שיש דבר כזה שקוראים לו מפגש פווםאז מישהו מוכן להסביר לי- באמת יוצרים פה קשרי ידות עמוקים או שזה סתם בשביל לראות מי האנשים שאתם כותבים להם כל היום וכל הלילה? ועוד משהו... מישהו מוכן ללמד אותי בבקשה איך עושים חתימה???

ברוכה הבאה....

בס"ד אנחנו גם יוצרים כאן קשרי ידידות.... וכן גם רוצים לראות את הפרצופים מאחורי הכינויים....

איילת כ

New member
בקשר לחתימה

תכנסי לקישור המצורף, שם תרשמי את הכינוי שלך ואת סיסמתך. אחרי שכתבת את הסיסמה והכינוי את נכנסת לדף הבא, תרדי עד סוף העמוד ושם כתוב חתימה. תכניסי את מה שאת רוצה שיהיה חתימתך והנה יש לך חתימה. (את תראי את החתימה רק אחרי שתכתבי אישהי הודעה בפורום).

אוקיי ברוכה הבאה כפול 2-ראה הודעה

ברוכה הבאה למיכל'וש
ברוך הבא יובל

למעלה