שלומלום לכולם!

שלומלום לכולם!

אני בת 9, נראה לי הכי צעירה בפורום, אבל לא אוהבת ממש בני עקיבא. יש פה אווירה דתית מגניבה, אז החלטתי להצטרף! (ד"א, שתי אחיות שלי מיכל ואלישבע כאן, הלכו למפגש פורום!)

tamarhp

New member
ברוכה הבאה

מיכלוש בסגול?? אהמ.. זה לא בדיוק השם האמיתי שלך, הא? ומיכל ואלי7 עדיין לא הלכו, הם עדיין בבית ואני ורחלי אמורות להגיע אליכם עוד... שעה בערך. נתראה, וברוכה הבאה! -תמר-

beckham17

New member
ברוכה הבאה!

איך את יודעת שאת לא אוהבת את בנ"ע, עדיין לא נכנסת לשם.....

ממ...

מצטערת להגיד, אבל אני בכיתה ד' ובמקרה (במקרה), אני כן הייתי בבני עקיבא מתחילת השנה עד בערך לפני חודשיים. סו- גד אובר! ותמר, יה שובבה! הס מלהזכיר שלפני חצי שעה אמרת לי שהשארת הודעה! סו, וות דפויינט?!

גם לי לא זכור שנכנסים לפני פסח

אצלנו כולם נכנסים בסביבות ל"ג בעומר(הכוונה זה שהדבר הראשון שהשבט עושים משהו מיוחד)... רק אנחנו נכנסו בתחילת כיתה ה' אז איך זה הגיוני שאת לא אוהבת בני עקיבא.. ואגב את עדיין קטנה להבין את מטרת בני עקיבא...

אוקיי...

קודם כל, סליחה, התבלבלתי, מאז שבט הכנה אני בבני עקיבא, וחוצמזה אני לא אוהבת את בני עקיבא בגלל שאצלי בשבט יש רק בנים מעצבנים שאני שונאת ורק בת אחת או שתיים... ונורא משעמם לי בפעולות! אז לפעמים אני באה לדברים יותר מעניינים ודברים שאני יכולה לא להיות בקבוצה בשבט...

The Albor

New member
צר לי להגיד לך אבל.........

את קטנה מידי .9?? מה את מבלה באינטרנט בגלי הזה את בגיל של אחי הקטן!!!!!!......ועוד דבר לשנוא את בנ"ע אחרי שהיית שם רק איזה כמה חודשים עלובים ובגלל "בנים מעצבנים" זה דבר טיפשי להגיד. בעתיד תנסי לכותב דברים יותר על רמה אם אפשר. ותנסי את בנ"ע אולי זה ימצא חן בעינייך........ואת תגלי בהמשך ש"הבנים המעצבנים" תהיה הסיבה שאת תבואי לשם שתגדלי. לטוב ולרע.

אפשר לחשוב כמה זמן כבר...

יש לכם פעולה 10-15 דקות... וזהממש כיף... ובמיוחד בחופשת הקיץ!! אז טוב אז את שונאת בנים אז מה... לאט לאט לוקח זמן!!! מזה לא אוהבת את בני עקיבא את פשוט לא יודעת עדיין את הכל... למשל את המטרה של בני עקיבא ולמה בני עקיבא...לוקח זמן להתרגל...

למה?

למה אני לא נשמעת כמו בכיתה ד'? אני מצטערת אם דיברתי תינוקי, הייתי לא שפויה... טוב, תקשיבו, יש נסיבות שבגללם אני ממש לא אוהבת את הבנים האלו וגם לגלות לכם: אצלו בסניף בד"כ עש שמשליטים סדר בפעולה ועד שזה ועד שזה כבר נגמרת השבת! ולפעמים אפילו אין פעולות כי למדריכה שלנו יש שבת ביצפר... (היא באולפנה) ואנשים, אם אתם רוצים לשעת את הנסיבות בבקשה, תגידו ואני ישמח ממש להביא לכם חומר כתוב ואז תבינו.

reutרעות

New member
בגלל...

שכתבת באנגלית-עברית. וחוץ מיזה, בדרך כלל ילדים בכיתה ד' לא מבינים כלום במחשבים! ובמיוחד באינטרנט...

ashkeloni

New member
מי אמר?

עוד כשהייתי בכיתה א' מתי שהאינטרנט רק הגיע לארץ כבר התחלתי לגלוש!!!

reutרעות

New member
לא היתי מאמינה...

שבכיתה א' התחלת לגלוש! בכיתה א' בקושי יודעים לקרוא (רוב הילדים)

ashkeloni

New member
אז זהו...

שאני לא רוב הילדים... בגן כבר הייתי עובד עם חוברת מתמטיקה של שברים/כפלחילוק וכל הזבל הזה... כמה שזה נראה קל ביחס למה שלומדים בתיכון...

ashkeloni

New member
באמת באסה.........

ככה זה כשאתה ילד מחונן.... רק עכשיו...חבל שדפקתי (סליחה על הספה) את עצמי... לא השקעתי בבית הספר הקודם שלי... אבל השנה...השקעתי...

יש לי אינטרנט..

מאז שנולדתי, ואני לא מבינה סיבה לחשוב שבגלל שאני בכיתה ד' אני לא אכתוב בעברית- אנגלית.

reutרעות

New member
ברוכה הבאה!

משפחות שלמות מגיעות לכאן, אה? גם אחותי הביאה אותי לכאן אבל אח"כ היא עזבה...

tamarhp

New member
חחח.. כן

גילת ורבקה אני ורחלי מיכל, אלי7 ואיילת יש עוד?

למעלה