שלומלום לכולם

שלומלום לכולם

מה שלומכם היום? ניקולי וריקי... כולנו נקרעות בגלל הפסח שיבוא עלינו לטובה... אז בלי תלונות
, בערב החג תרגישו שהכל היה שווה.

ובנוגע לשביזות יום א'

משום מה, כולם היו אתמול בדאון, במצב רוח ממש קקה, והיום מצב רוחי עלה מעט, ולצערי תמיד... אבל תמיד חייב להיות איזה מניאק שידע איך להרוס הכל, למה? למה? ולמה? מישהו יכול להסביר לי? למה אני מתייחסת בכלל? אני חייבת ללמוד להתעלם מטיפשים שאוהבים להרוס לי היום, זה לא יכול להמשך ככה, אני בסוף אנקום בכל אלה, אני נשבעת לכם שזה כבר מתחיל להרתיח אותי, זה מעלה לי את הקופים למח. ומי זה המישהו הזה? לא פחות ולא יותר ה- X שלי שבאמת שווה איקס אחד גדול, בהמה.

sidi

New member
אם

הוא שווה X אחד גדול אז למה באמת להתעצבן???

סידוש'

תאמין לי שגם אני לא מבינה את עצמי, לפעמים אני אומרת לעצמי מילה אחת "מטומטמת", אבל יש דברים יותר חזקים ממני, ואני חייבת להתמודד איתם.

sidi

New member
טוב נו...

חלק מתסמונת ה X
בכל מקרה בהצלחה בהתמודדות הקשה

ניקולי

New member
נשמה, ממי, בובה

X שווה 0 וזה אומר מהרגע שהוא נהפך להיות X עבורך הוא פשוט 0. לכן ועל כן אין מה להתיחס אליו כלל וכלל כי לא מתיחסים לאויר .. הבה אומר רואה ואינו נראה!!!! הבנת ממוש???? יופי!!!!!! עכשיו.. קחי מים ותרגעי!!

mariana

New member
הי חני

אני מבינה שהוא עדיין "מעצבן" אותך. זה הסימפטומים של הפרידה. את פשוט צריכה ללמוד להחליק ולהבין שהוא לא שווה אפילו ציפורן של אצבע שלך

sidi

New member
מרין

למה "מעצבן" ??? אולי מעצבןןןןןןןןןןן
?

חבר'ה

תודה לכולכם על העידוד, ואני אכן משתדלת להשאר חזקה, אך אחרי מה שקרה אתמול נשארתי עד עכשיו בהלם, איך בנאדם יכול להגיע לשפל המדרגה ולתת לבחורות להתקשר אליי לאיים ולקלל??? הוא פשוט חולה נפש!!! והזהרתי אותו שאם זה ימשך אני אתלונן במשטרה, ובנתיים הכל שקט עד הערב, בדרך כלל בערב עולים לו הקופים למח והוא משתגע ומתחיל להתקשר, ולי נמאס להחליף מספרי טלפון, כל מס' עולה לי 110 ש"ח, מה אני רוטשילד?

sidi

New member
מה?

את רצינית? אחרי הפעם הראשונה שהחלפת מספר כבר היית צריכה לפנות למשטרה
ולדעתי זה עדיין לא מאוחר. לא צריך לרחם על טיפוסים כאלו. אולי הם יורידו לו את הקופים.

black ross

New member
רק המחשבה ש...

אני אי פעם אשמע את סידי מוציא את המשפט "יורידו לו את הקופים " מהפה שלו אני נחנקת כאן מצחוק
סידי כל הכבוד על ההשתלבות

סידוש'...

מה שלומך? לצערי אני נאלצת היום לפנות למשטרה (דבר שאני לא אוהבת לעשות) אבל לא נשארה לי ברירה, ואני מחפשת עו"ד טוב בענייני מרמה והונאה אתה מכיר אולי מישהו טוב שיוכל לעזור לי?

sidi

New member
אני

לא בטוח שאת צריכה עו"ד בשביל זה. מספיק שתפתחי תלונה והם כבר יבדקו את הנושא. אני חושב שהיום מתייחסים לתלונות כאלו ברצינות. שירן, תתפלאי

למעלה