שלומלום לכולם.

בדוייה

New member
שלומלום לכולם.

שלומלום לך, לך, וגם לך... אז מה???? לא הייתי איזה כמה ימים... וואו... כמה ימים... איך הצלחתי? איך שרדתי? כדאי לחזור? אם כבר למדתי את מידת האיפוק... להתחיל הכל מהתחלה? נו טוב... מה יש להפסיד...? אז לא. לא למדתי כלום. גהנום. זה מה שעברתי. צריך לשלוח את המחשב שלי למוסד סגור זה מה שצריך לעשות. ומהר ככל האפשר. באמת חשבתם שאני לא אחזור? עאללק... ``אין לי עיברית בשבילך..`` זה רק מה שהוא יכל לומר. ניכנסתי לפה וכל פעם הדבר היחיד שיכלתי לראות זה הודעות, עם תוכן, אבל- בג`יבריש!!! זה פייר זה? תגידו לי! זה פייר? מה עשיתי לו? אוף! לא חשוב עכשיו. דני, זמירי, תראה ממי... אני לא תלמידה מצטיינת... ממש לא. אבל תודה בכל אופן... והחזרות? להצגה? אין לי מושג כי אני לא הצגתי... אני הייתי אמורה לעשות חזרות לדברים אחרים באותו זמן... אבל גם תודה בכל אופן על ההתעניינות. עכשיו תגידו לי, כמה התגעגעתם? נו, ת`אמת... תראו לי כמה!!!!!!!!! ~ליאורי~ הכתבה שלך... אז, תודה. מורני, קבלי חיבוק ממני.. ;-) מיואשת... מה שלומך תגידי? אקס. אקס. אקס אקס אקס--------חחחחחחחחחחח אופו אתה? הילוק (לא ידעתי איזה שם לבחור אז שילבתי), כ``כ רוצה להיות ראש ממשלה? וואו! ונאסטי... נכון. אני לא מכירה אותך. וגם לא חושבתי מלפני הודעתך שאני מכירה אותך. ממש לא. אבל כן... אני לא חושבת שאת מטומטמת. ולא... אני לא אחנק ממידת הטימטום שלי כי למרבה מזלי הוא עדיין לא הגיע לי לגרון. אבל חכי... גם זה יגיע מתישהו. אין לי מושג מה אותו בנאדם כתב שנמחקו לו ההודעות... אבל, זה היה עד כדי כך גרוע? שניקו... את היחידה שכתבה לי באנגלית. עזרת לי בשעה שהייתי הרוסה. ישבתי פה וחיכיתי שמישהו יכתב בשפה הזו שאוכל להבין. תודה לך. את נשמה טובה. באמת תודה... ועכשיו לקטע הכי אהוב עליי- אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!! אההההההה, וזה שידעת שאני לא יכולה לקרוא עיברית (רק בצ`אט) זה לא אומר שיכלת לרכל עם נאסטי על האהבה שלנו... רוצה לקחת אותי לקריבים<? למה לא ידעתי קודם? ולגבי פולין... גם אני נוסעת, כבר אמרתי לך... אבל בקייץ. טוב יאללה לכו להצביע. איזה מזל שאין לי זכות בחירה עדיין... אחרת... המממממממ טוב לא חשוב. בלי פוליטיקה. יומ טוב ;-) צהריים טובים ;-) חיים טובים ;-) ושלום...

shanikoo

New member
בדויתית שלי....

בשבילך אני אכתוב בכל שפה שבעולם... פורטוגזית,צרפתית,סינית,רוסית,ברזילאית,פקיסטנית,ג`סט ניים איט!אני כבר אלמד את השפה ואכתוב לך... את יודעת שאני אוהבת אותך כל כך!וחוץ מזה,נורא התגעגעתי,אני שמחה שהמחשב שלך החליט לשוב לשפת האם שלנו,והעיקר,שאת שוב איתנו. אז אני באמת מקווה שיהיה טוב,ולא לדאוג,ההרגשה הרעה בסוף עוברת... דונט פורגט טו סמייל :) אוהבת אותך המון!!!! שניקו

למעלה