לא לא לא...החברות שהוא דיבר עליהן
הם לא קשורות להוסקוורנה בארץ... ככה- הוסקוורנה או באנגלית husqvarna, יגיעו בקרוב לארץ על ידי עופר אבניר והדגמים שינחתו הם הTE400 (אלוף העולם לשנת 2001 בקטגוריית האנדורו עד 400) והTE610 שהוא אופנוע דו"ש גדול, כבד וחזק. בינתיים. גם יגיע הWR250- אנדורו דו פעימתי. הוסקוורנה סתם לידע כללי אחת החברות הטובות אם לא הטובה ביותר לאופנועי אנדורו- זכתה באליפות היצרנים לעונת 2001 ובכל התארים והמרוצים החשובים כולל ISDE. על DMZ שמעתי פעם אבל אני לא ממש יודע. כנ"ל על פורסאנג... בטח טיוואני.. סי זי אני חושב שזה משהו צ´כי למיטב ידיעתי אבל אל תתפוס אותי במילה. אני בספק רב אם תמצא מישהו מהם בארץ. מייקו (MAICO) זהו אופנוע איטלקי, שהיה יותר פופלארי בשנות ה70. מדובר על אופנועי שטח... כיום יש להם כמה דגמים- 380 דו"פ קרוס (60 כ"ס), 500 דו"פ קרוס אנדורו וסופרמוטו(67 כ"ס), 620 דו"פ (76 כ"ס, סופרמוטו בלבד). הם די יקרים וכמובן נדירים בטירוף.המפעל קיים כבר עשרות שנים אני חושב שמשנת 1926. ד.א- כל הדגמים בעלי מתלה קדמי קונבנציונלי ולא הפוך... קיצר אופנוע אספנים... אם מישהו רוצה תמונות אין בעייה רק זה יקח כמה זמן כי אני צריך לסרוק.