שלומלום לכולםםםם!!!

PiTuShKa

New member
שלומלום לכולםםםם!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

טוב אם כבר אז כבר- סתם למי שרוצה לדעת....
אני חדשה פה למרות שעקבתי אחריכם די הרבה זמן מהצד...
אז קיצקץ אני חולה על פוקימון כמו כולכם בלה בלה בלה אין לי מה לומר על עצמי סתם רציתי לכתוב הודעה.......

moon flower

New member
וולקם!!! ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה, שתצליחי ואגב יש לי יום הולדת אז גם לי מגיע

Yosh Yosh

New member
מ...מירית?

זו את? זו באמת את?! *צווחת* יאאא...אני לא מאמינה שהצטרפת בסוף! לקח לך....שנה בערך XD ברוכה הבאה!

yoo

New member
../images/Emo140.gif היי!

שנה? עשי לי טובה, אני בפורום כבר כמעט שנתיים, ומאז אני מנדנד לה שתצטרף! XDD ברוכה הבאה, סוף סוף! ^^

PiTuShKa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח LOL

וואו אנשים הגיבו לי!!! ייאי!!!!!!! U תגיד אני יכולה מלומר את השם שלך פה...!? זה מוזר לקרוא לך U חחחחחחחחחחחחח ועידית זאת את...!? או מישהו אחר שאני לא מזהה...!!?!?! *אני חדשה פה היי היי לא לכעוס :)) ומזל טוב למי שביקש שלומלום וכולם ובמיוחד לכל מי שהגיב לי אני ממש ממש מעריכה אתכם וחולה על כולכם !!!!!!!!!!!!!!!!! אש קאצ´ם שולט!!!!!!!!!!!!!!!
(לא מצאתי משהו יותר דומה..
)אההה שניה!!!!
חחחחח מאאגניב *אל תשימו לב אני סתם מתלהבת מאציורים החמדמדים האלה!!! אויש קר לי...

PiTuShKa

New member
שמתם לב...

כמע שגיאוט כטיוו היו לי....? חחחחחח זה מהתרגשות!!!

yoo

New member
מה הבעייה בלומר את השם שלי?../images/Emo123.gif

ד"א רן רואה את זה עכשיו מהצד ודופק את הראש בשולח ובקיר, תראי מה עשית לילד!! עכשיו הוא מכה את עצמו!

PiTuShKa

New member
יובל יובל יובל!!! ../images/Emo123.gif

ומה הקשר לרן!?!? למה הוא דופק תראש שלו בקיר??? מה הקשר אליי?????? האם שמי שונה לסופר- באקא!!!!!!!!!?!!??! כל זאת ועוד.. בשיחת הטלפון הבאה שלנו..! מואהאהאהאהאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z E R O

New member
מירית יקירתי....את פשוט...

BAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *קפיש?, אואב רן.

PiTuShKa

New member
I AM NOTTTTTTTTTTTTT! ../images/Emo46.gif

פשוט אף אחד לא רואה את החכמה שלי כרגע......!!! >< *כולל אותי....* :\ אז מה זה לא אומר שהיא לא שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *^* רוצה הוכחה!?!?!? הנה- בבוקר ה
זורחת ובלילה ה
שומר עלינו כשאנחנו
וחולמים על
ואז אנחנו קמים בבוקר ושותים
!!!!!!!!!!!!!!!!! נה נה ב
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ><

למעלה