שלומלום כולם..

טרהלהלה

New member
שלומלום כולם..../images/Emo140.gif

הלכתי.. חזרתי... באתי לראות מה קורה.. מה שלום כולם.. ובכלל... אז? מה ניש?

*אביבה*

New member
אז ככה

אמרת שתלכי ליום אחד והלכת להרבה יותר.... אז..... קודם כל תדווחי את מהשטח כי את יצאת לטיולים ואני נשארתי כאן. וחוץ..... איך היה היומולדת?

טרהלהלה

New member
געגעת אלי..???

הבטחתי לשוב ואכן לקח לי זמן... עושים לי פרצופים שאני פה. מפחדים שאני אתמכר שוב. טיולים? שום טיולים. לבעל שלי יש חידק ברגל וכבר חודש אנחנו לא מטיילים. כל היום הוא צולע... בעצם... הייתי בטיול אחד... עם הגן של הבן. ראינו מלאן רקפות וכלניות הכי יפה שבעולם( בעיקר הבן אבל גם הפרחים..
) יומולדת? אז ככה.. בפורים היה לבעל יומולדת אז הוצאתי את המשפוחה המחופשת לבילוי נחמד. ואתמול עשיתי לאמא שלי מסיבת הפתעה. מחר היא בת 60 ( הופ הופ טרהלהלה... היא גדלה לה בשנה..) היה גם נחמד מאוד. וזהו. ועכשיו אני פה. ואיך עברו ימייך ולילותייך?

טרהלהלה

New member
ייייייייייישששששששששששש

סוף סוף יחס... ייייייייייישששששששששששששש

שם ים

New member
מה תפוז?

בטח שלך. זה היתרוןם באינטרנט, שאפשר לשקר. גחחחחח.

*אביבה*

New member
יופי

כי עכשיו אנחנו בדיוק מנקים את המדפים מסחורה הישנה ויש הרבה מבצעים. אז ככה, יש שפתיים עבות שחורות במבצע - קח אחד קבל שניים.... יש שפתיים צרות (פולניות) במבצע חסר תקדים - קני אחד וקבלי חלקת קבר ... יש שפתיים חושניות - (בלי שפם) קני אחד וקבלי הורדת "שחי" בחינם יש שפתיים מלאות בתוספת פיאה -קני אחד קבלי את השני ב9.90. מספיק מבצעים בשבילך?

שם ים

New member
יש..

ראיתי בסופרמרקט, ליד האקונומיקה, (אביבית לא תימצא), והנייר טואלט..(לאביבית יש רב פעמי, אז גם את זה היא לא תימצא), שמה דחוקים להם בפינה, זוג שפתיים במחיר של אחד.

למעלה