שלומלום בני אדם!!!

שלומלום בני אדם!!!

דבר ראשון והכי חשוב, עברתי אתמול טסט!!!!!!!!!!! מזל טוב לי!!!! דבר שני, מישו יודע כאן מתי יוסי יפה??? הבנתי שיוצא על בראשיט. מישו יודע גם תאריכים של בראשיט? הבנתי שבראשיט זה מה-18-20. ל... אוקטובר? תענו לי בקשה!!! תודה!

דורד

New member
אם אני לא טועה...

אני כמעט בטוח! 99.9% בראשית - 18-21.10.05 יוסי יפה - 18-20.10.05

דורד

New member
חחח...

טוב, אני ידוע בתור אחד שמערבב תאריכים... כולם יודעים שבחיים לא שואלים אותי מתי יש ישיבת צוות או משהו כזה

נגה אהובתייייייי!!!!!11

דבר ראשון כל הכבוד לך ותזהרי! אם שותים לא נוהגים!
בהצלחה לך ותראי לבנים מזה:] ובקשר לתאריכים: יוסיפה - 18-21.10 בראשיט - 18-20.10 תעשי חיים ואני אוהבתותך
נאחנו צריכות לדבר

כחילה

New member
את יכולה להגיד דבר טיפה יותר מעליב?

אמנם גם אני חושב שזה קצת... איך להגיד טיפשי אולי, לבוא ולהגיד:"נראה מה כולם עושים ואז נעשה אותו דבר", אבל יש גם דרך יותר יפה להגיד את זה...

כחילה

New member
אני יודע שאת מכירה את נגה

וגם אני מכיר אותך, ושלא תעזי להטיל ספק בכך! אבל עדיין, קשה להגיד שהנחמדות נשפכה ממך החוצה במשפט הזה.

HairyPoota

New member
אבל אני כן!

סתם סתם כל אחד והדעות שלו..ואני לא בקטע של "מה שכולם עושים אז.." פשוט נראה לי יותר נחמד אם כולם יהיו ביחד ולא פזורים... אבל זה רק דעה שלי אז...מה שבא לכם...תגיבו בסקר...

ניר, דורש ציון: אני שוב מסכימה איתך

זה בדיוק הקטע. אם כולנו נהיה ביחד, כל קבוצת יב', זה מזה יעשה את החוויה הרבה יותר אמממ.. מהנה. אני יודעת שזה נשמע פלצני אבל ככה זה. אני ממש רוצה לבלות את השנה האחרונה שלי (כנראה) בתנועה עם חברים שלי. גם אם זה אומר בבראשיט...

HairyPoota

New member
מה את משחקת אותה...

את כבר ברשימה של גרעין עודד הבא וואו אנחנו יכולים לשיר את "אוו.. גרעין עודד הבא" איך הזמן עובר שנהנים... אהההה ובונא גיליתי שחניכה שלי ממש שונאת אותי..עכשיו סבבה...כל אחד ומה שהוא חושב... אבל נראה לי שאני מפסיד פה מד"צית לעתיד...מה עושים?!

אתה רציני בקשר לחניכה?

אם כן, ניסית לדבר איתה? לראות מה מפריע לה בך? אולי תעשו יום כיף מגבש לצוות הדרכה, אולי תשב איתה אחד על אחד ותראה לה שאתה לא כזה חרא כמו שהיא חושבת...

spraizler

New member
אני לא חושב שרק בגלל שהיא שונאת

אותך היא לא תצא.. גם אני לא ממש מחבב מישהי מאצלנו וזה לא יפריע לי להדריך.. אולי אי נעימויות אבל לא יותר מזה.. תנסה שאנשים שהיא אוהבת ידברו איתה וימליצו לה על זה.. ואפילו פניה שלך אליה יכולה לעזור

למעלה