שלומלוווום!!

westlife rules

New member
שלומלוווום!!

אני נועה, ואני חדשה פה.. הסתכלתי על הפורום הזה כבר הרבה זמן, אבל עדיין לא שלחתי הודעות:) עכשיו אני מוכנה!! מקווה שתקבלו אותי

ברוכים הבאים!

ושכחת להוסיף דבר אחד... את מי את הכי אוהבת-את בריאן(השווה), ג´סטין(המתוק), או את החמור הבכיין?

מעיין והמכשפה אמרו!

ואם להן מותר להביע את הדעה שלהן על אחד מהשחקנים גם לי מותר

lolly1

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!../images/Emo20.gif

ותעני על השאלה... is it: a: brian(גרר) b: justin(מתוקי...) c: jackass )מייקי..)

westlife rules

New member
חחחחחחפפפפפפ

אין מה לעשות.... אני אוהבת את בריאן ומייקי..... הם הכי הכי.... אוהבת אותם באותה המידה..... אבל ג´סטין חמוד אבל קטנצי´ק כזה... חחפפפ.. אוהבת אותו פחות, מאז שהוא התחיל עם החשפנות!! ואמט קרווועעע וטד קפוק:) .. חח ולינדסי ומלאני....ההההממממ.... נוותר:) וגאס!!! איזה מלאך!! חחחחפפ.... מקווה שאהבתם את התשובה שלי!!

lolly1

New member
מה??!!

עוד אחת כמו מעיין ויפית?????????????????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

birka

New member
אז ככה-

מעיין- הניק שלה זה מעיין15 יפית- זו המכשפה הרעה מהמערב ושתיהן שונאות את ג´סטין

westlife rules

New member
אני לא שונאת את ג´סטין!!

ממש ללללאאא!!! הוא חמוווווווודדדד!!!!! אבל אני אוהבת אותו פחות ממייקל ובריאן!! ואני גם אוהבת אותו עוד יותר פחות ממתי שהוא התחיל עם החשפנות :) (תודה על ההסבר ריקיי)

maayan15

New member
היא לא כמונו (נא לא להעלב)

היא אמרה שג´סטין חמוד ואת אומרת שהיא כמוני?!?!?!?!??!!?!?!?.......אני פעם אמרתי שג´סטין חמוד????...אני אולי פעם אמרתי שג´סטין באיזשהיא תמונה נראה נחמד אבל אני לא קוראת לו חמוד!!!!....אני שונאת אותו!! מתעבת אותו!!! חוטפת כאב ראש מתמונות שלו ביחד עם בריאן!!!... מעיין (ההודעה נאמרה ברוח טובה...אל תעלבי.....זה לא קל להיות מושלמת כמוני...
)

maayan15

New member
אוי..שיט...עוד אחת שואלת...

אני לא אמרתי לקרוליין לשים את זה במאמרים?!?!?... ז ככה, לכי דף או שניים או 3 אחורה..רינת שאלה (בפעם ה100) את אותה שאלה ואני עניתי תשובה ארוכה ומפורטת... אז תבדקי.....פשוט אין לי כוח לכתוב את זה שוב!!

למעלה