שלומכן בנות יקרות?

שלומכן בנות יקרות?

אצלי יופי טופי ....אצה לי בין הבית לבית חולים.....בוקר שישי האיש עבר סוף סוף את הניתוח בברך..אחרי כמה ימים של משחק יש ניתוח אין ניתוח תישאר בצום תתחיל לאכול אז הבוקר היה ועבר בהצלחה האיש כואב ומסטול.....................היה בהחלט מוזר להיות בצד השני של הקיר....כשהורגלתי להיות בצד הרדום....ובהחלט מלחיץ...... במחלקה הרופאים בקושי מגיעים לחולים ובקושי מנדבים מידע......היה לאיש מוזר איך הבאתי רופא עד למיטה שלו...שיתן תשובות ועוד יותר מוזר היה לו כיצד אני יודעת מי הולך לניתוח ומי לא.......תשובתי הייתה עם ותק לא מתווכחים. ביקורת הריאות עברה בהצלחה ...אבל הרופא חידש לי שהכאבים יכולים להמשיך עד שנה ....קצת חירפן .....למה יש לי נקודת כאב בגב שפשוט מצליחה להטריף ................. בסך הכל סבבבבבבבבבבבבבבבה מחכה לשמש חמה אמיתית ..... שבת שלום ונשיקות לכולן מוזמנות לשרשר את שלומכן ועיקרן תחילה...........

זואילי

New member
מישהי לא ישנה בלילה?../images/Emo95.gif

לא ענית לי על הסמס... מקווה שהאיש יחזור לאיתנו במהרה. ואת? יש איזה משככי כאבים שהמליצו לך בנוגע לנקודה המטריפה? ולעניין שלומי.... באופן מוזר, מאז ההיסטרו' - נעלמו להם כל מיני כאבים/ לחצים שהורגשו כבר חודשיים בצמיג השמאלי. לדעתי - נערכה שם חפירה ובוצעה פתיחת סתימות. נכון לשבוע זה - מצב רוחי מרומם וחייכני. ואפילו אתמול עוד רקדתי בטרפת בחתונה של עמית לעבודה - מה שלא עשיתי כבר מלא זמן!

lee E

New member
גמני כאן..

סיימנו את חגיגות יום ההולדת של רומי. בת 9 היום. הזמנתי כמה זוגות חברים על טפיהן..המון אוכל..המון יין...וכמובן עוגה. אני על 4 אחרי יום שלם של בישולים ואפייה..אבל יצא שווה. הילדה המסכנה קיבלה התכווצות שרירים בצוואר..בדיוק בדרך לבית הספר, עם העוגות..אז מסיבת יום ההולדת בכיתה נדחתה ליום שני. אני עייפה וכואבת....אבל לפחות הילדה מאושרת.

זואילי

New member
יומולדת שמייח לילדה המאושרת ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifלרומי

מקווה שהיא לא שתתה מהיין
... אבל חגיגות זה הכי כייף... יא איך עשית לי חשק ל

זואילי

New member
את רואה מה זה?

ללמוד לחיות עם הכאב עד כדי כך שכשיש שקט - זה כ"כ מורגש! ותמוה! תודה ו

דווקא ישנה

אומנם לא הרבה אבל מוצאת זמן....מחכים לך כאן................ לא המליצו לי על משכך ספציפי. האיש חזר אתמול הביתה.....כואב וקשה לו לשון היום השגתי לו משככים קצת יותר חזקים נקווה לתוצאות. תמשיכי לרקוד יקרתי אני בעד. נשיקות

זואילי

New member
סליחה... ../images/Emo10.gif

אני יוצאת מהעבודה עכשיו כל יום אחרי חמש...
באסה... ואז משלימה כוחות בסופ"ש...
תירוצים, תירוצים....
אבל יש כוונה
ויש בבית מצרכים לעוגה...

החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

תרגישו טוב,תתאוששו ותתחזקו
שמחה לשמוע על הבקורת ומקוה שהכאבים יחלפו הרבה לפני התחזית

החלמה מהירה

לאיש וגם לך תרגישו טוב
ודי עם בתי חולים עכשיו יש
שצריך אותכם בריאים וחזקים

אורציק1

New member
גם אני מחכה לשמש

אני שמחה לשמוע שאתם אחרי הניתוח. אני מכירה שני אנשים ששברו פיקת ברך - ההחלמה לא הייתה קשה מידי, רק ברביצה.... כמו שכתבתי כבר - זה נראה לי יופי של זמן בונדינג עם הבונבון.

ז'קי, רק בריאות!!!!!!!!!!!!

אז האיש שלך הרגיש מה מה שאת עברת בניתוח שלך, כן ניתוח-לא ניתוח, כן צום-לא צום
העיקר שהוא (ואת) אחרי... וזהו, מספיק בתי חולים, הבנתם את הפרנציפ לא?
תרגישו טוב
עכשיו צריך זמן ל
שולחת מעט
לכולכם... הרי אמרנו שאנחנו בעד הקיץ, נכון?

תודה בנות

נשיקות ....מנצלת הזדמנות ששניהם ישנים עכשיו ......ותיכף רצה לתלות כביסה ולסדר קצת את הבית.... אני כאן

galim29

New member
אהובתי../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שיותר טוב... ממש עושה חיים משוגעים בין האיש לבדיקות שלך.. לפחות את לא מניקה בובה
תשלחי כבר את השמש... קופאת מקור. אני אחלה. עסוקה בקורסים חדשים שעושה: קורס ביהדות מעניין מאוד ועוד אחד שלא להרחבה פה, בעבודה מוצפת מעל לראש אבל נהניית כרגיל... מחכה שיהיה לי רגע לנוח חוץ מהלחץ בסוף שבוע כדי לבוא לראות אותך ואת ה-
והמלאכון חוץ מזה, אזכרה קרובה לאבא שבוע הבא ז הוא מבקר הרבה בחלומות ומזכיר כמה מתגעגעת אליו... אוהבת תמיד ומתגעגעת לזיו פנייך...

איתך תמיד את יודעת

נשמע מעניין הקורס ביהדות רוצה גם אשמח לטיפים. את יכולה לבוא להתחמם אצלנו ..... אני איתך תמיד......גם בשבוע הבא

למעלה