אני חיייבתתתתתתתת לצייייייייןןןןןןןןןןןןןןן שאני עכשיו ב- סכול (בית ספר- לכל הלא מבינים באינגליש חחחח).. ויש לי מבחן עוד פחות משעה.. ואני עומדת למות מעיייפות... מי אמר מפגרת?!!?! מי מפגרת? אני מפגרת? אתה מפגררר.. יא נעלללללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחח טוב.. יום משוחלף לכם.. נ.ב מה שהכי עצוב.. זה שאני אופטייימייתתתתתתתת אני עיפפפההההה... ולא חושבת הרבההההההההההההההההההה אבל אין לי כחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושמשהו יעיר אותי!!!!!! (``תני סיבה.. תני סיבה.. לא נותנת סיבות!!!``...) עוד פחות מ-4 שעות אני אחרי.. נודיע לכם איך היה...
היה מעולההההההההההההההההההה בערךךך... הכל יחסי.. {בהתחשב שהיתה לי סחרחורת באמצע..... ולא הצלחתי להעתיק... } היה מעולה!!!!! ).. אז יאללה תשתחלפו לכם.... אני זזה לי - הביתה.. ללמוד למבחן הבא... עם כבר, אולי יש פה משהו שמבין ב- ליניארית?... אני נואשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת (למרות שאני מבינה במטריצות משתחלפות חחחח) סתתתםםםםםם לא מבינה כלוםםםםםםם... באמתתתתתתת....
אהלן משוחלפת! את פשוט קורעת! חבל``Z, את מחורפנת על כל הראש... חחחחחחחחח הרגת אותי.. את מחפשת הודעה הא?... בעצם עזבי... לא משנה... לא אמרתי כלום.. יאללה ביי ובהצלחה ב``לינארית`` ובמטריצות המשוחלפות שלך יא בטטה! חחחח ביי ביי! סי יו..!