שלומי

שלומי ../images/Emo53.gif

היי שלומי לאחרונה פרמטתי את המחשב ומאז , שומו שמים , רק בעיות ..... אני לא מצליחה להכנס לצאטים . כשאני נכנסת עושה רושם שהצאט נפתח אך מקבלת הודעת שגיאה שהבעיה באקספלורר . שאלה נוספת . שמתי לב כי כל קבצי הוורד נשמרים עם איקון כמו מפתח. מצרפת צלומי מסך נא עזרתך. אגב , מעאכת ההפעלה 98 ודפדפן 6 . שבוע טוב וד"ש לספי ריקי

שלומי

New member
הי ריקי

1.נסי להסיר את יישום הצ'אט (הוספה והסרה). אם לא הולך - מחקי את התיקייה מפרוגרם פיילז. 2.האם ה"מפח, נשאר גם לאחר האיתחול? אם כן - לחצי שיפט + קליק ימני - פתח באמצעות - ואז בחרי את אייקון הוורד שיפתח קבוע.

שלומי

שמירת קבצי הוורד חזרו לקדמותם. נעלם המפתח . לא יודעת איך . כמו שבאו ככה נעלמו. לגבי הצאט . אם אסיר כהצעתך האם אצטרך להתקין מחדש ? מהיכן ? ומה יקרה עם הא.סי.קיו שהבנות שלי מצאטטות בו ? יש בכלל קשר ? וכמובן , תודההההההההההההההההההההההההההה גדולה וענקית לך על תגובותיך המיידיות והעינייניות .
ריקי

שלומי

New member
אל תדאגי - בפעם הבאה שתיכנסי לצ'אט

תתבקשי להתקין מחדש.זה בסדר.

שלומי

נכנסתי להוספה הסרה ולא מופיע בכלל צאט. נכנסתי לפרוגרם פיילס - מצאתי שם תיקייה בשם צאט והיא ריקה. ?????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????? מה הלאה ?

שלומי

נכנסתי להוספה הסרה ולא מופיע בכלל צאט. נכנסתי לפרוגרם פיילס - מצאתי שם תיקייה בשם צאט והיא ריקה. ?????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????? מה הלאה ?

עוד משהו

רשמתי בחיפוש "צאט" במחשב שלי וזה מה שקבלתי . האם אתה מזהה את הקבץ אותו יש למחוק ?

שלומי

New member
נכנסת לצ'אט ולא נתבקשת

להתקין את הפלאג? על פניו נראה לי שיש לך בעיות נוספות הקשורות ביישומי ג'אווה ואם עדיין לא נתקלת בהן - זה רק עניין של זמן.

שלומי ידידי

מחקתי את התיקיה מהפרוגרם פיילז . נכנסתי לצאט . לא נתבקשתי להרשם מחדש . כאילו הם כבר מכירים אותי
כשחזרתי לפרוגרם פיילז שוב הופיעה התיקייה . אולי יש לה שאריות אצלי במחשב גם לאחר המחיקה ???????????? בעיות בישומי ג'אווה ? כלומר ? התקנתי ג'אווה דרך האתר של אינרנט זהב . אז מה עלי לעשות ? המחשב רק חזר מפרמוט ( אולי בגלל זה צצות הבעיות שלא היו קודם .) ריקי

שלומי

New member
ריקי

הכנסי לדפדפן>כלים>אפשרויות אינטרנט>לשונית מתקדם>צלמי לי את כל מה שיש שם (עשי זאת בכמה נאגלות כי זה חלון גלילה.

למעלה