שלומי סרנגה באתונה .

שלומי סרנגה באתונה .

במועדון XRISSO VARELI בעיברית חבית הזהב בשנת 98 הופיע שלומי סרנגה מעל המועדון התנוססה פרסומת וכל האומנים שמופיעים ושלומי היתה לו תמונה גדולה יותר באמצע.הביטו טוב בתמונה את זה אני צילמתי מתוך האוטובוס.

12אניהיא

New member
יוסי אני חייבת להוסיף...

שלומי הופיעה במועדון הנ"ל שמונה חודשים ונחשב לכוכב שם, הזמרים היווניים היו זמרי החימום שלו. בקרוב אני אעלה לכם תמונות משם.

נכון ענת כל הזמרים היו זמרי חימום..

הם קינאו בו איך זמר ישראלי שר ביוון ועוד כוכב שם.

eliran88

New member
אז אתם אוהבים את

הזמרים הישראלים ששרים יוונית? עד עכשיו פחדתי לדבר על סרנגה שהוא זמר גדול לדעתי שמא תאמרו שאינו זמר טוב ונתחיל בוויכוח.

12אניהיא

New member
אני אישית אוהבת את שלומי

וחושבת שהוא מעולה, הוא הגיע למקומות שאף זמר ששר יוונית לא היה שם. אם מדברים כבר על שלומי אני ממליצה לקנות את הדיסק היווני שלו(דיסק שהוקלט ביוון והמוזיקה מקורית) שני דואטים עם פיצה הגדולה אומרים הכל.

ענת אני רוצה לספר סיפור קטן.....

אני ושני החברים שלי ישבנו אצל יאניס בבתו באתונה. נכנסת הבת של יאניס, דרך אגב היא מדברת עיברית. כי אישתו של יאניס ישראלית שמה מזל.הבת של יאניס מביאה דיסק שהוקלת ביוון ומשמיעה לנו את השיר של שלומי סרנגה פוסומוליפי.בערבית וראובן חברי תרגם לה את השיר. אני רוצה להגיד שהשיר של שלומי בערבית היום להיט ביוון. כל הילדים שם שמעים את השיר שזה בגלל הקצב.דרך אגב. בדיסק הזה יש שירים של זהבה בן אלבינה שרית חדד וכמובן שלומי סרנגה ועוד זמרים הכל בערבית.

למעלה