שלומי נלחם בטרור

שלומיהו

New member
שלומי נלחם בטרור

יום ירוק אחד לפני כחודש עמדתי בתחנת אוטובוס בר"ג עצר אוטובוס דחוס מפה לפה והתחיל לבלוע נוסעים הכל כרגיל לפתע בן רגע בקול דממה התרוקן האטובוס עד אחד אף אחד לא צעק אף אחת לא צווחה פשוט היה קול טפיפת רגלים מבוהלת ואווירת "אימלה" דחפה את כולם החוצה מסתבר שאחד הנוסעים נבהל למראה אדם מוזר סבר "מחבל" וירד במהירות ו... כוווולם אחריו החשוד ישב לו שלוב ידים -מעשה שלווה מוחלטת- והביט סביבו בחוסר הבנה אירוע משעשע?! בימי מוות אלו אני קורא לעם ישראל ליצור את אותו המצב של בריחה המונית סביב כל ערבי עם תיק או כל ערבי בכלל לכשננהג כן תיווצר הפרדה פיזית בינינו לבינם לא עוד מבטים סוקרים חושדים לא עוד נסיונות נואשים לנחש האם בתיק הזה פצצה או לא פשוט ללחוש ולברוח בהמונינו

פויט

New member
נמאס מההכללות

תהרגו את כל הערבים תתרחקו מהערבים תפחדו מהערבים דיי תפסיקו כבר אם מישהו חושב שלכל הערבים מגיע למות אז יש לו בעיה צר לי להגיד לכם שלא לכולם מגיע למות הם סובלים מגזענות נוראית כלפינו והבאנו אותם למצב שאין להם כבר מה לעשות.

שלומיהו

New member
שמע בני

וכי סבור אתה שאין אני יודע את סבלותם של בני ישמעל אשר חיים בקרבינו ? וכי סבור אתה שמחלק אני את המאבק הנוכחי לשניים? 1) טובים 2)רעים לא בני, אין בליבי שום תרעומת כלפי שום יצור הנוהג על פי מנהגי ליבו כמונו כמוהם אלא ששני אפשרויות יש מולך לבחור בהם 1) למות כאדם שפוי 2) לחיות כאדם לא שפוי היות ואין אלוה , והיות שלאחר מות האדם הוא מת , והיות ועת של מוות עת זו אשר על כן אני בוחר בחיים הבחירה בחיים היא הישרדות טהורה אשר אמונים עליה בני העם העתיק והמנוסה בעולם בני ישראל וכי על מה חשבת שיצאו בני ישראל לגלות?? על שום הרומאים שגירשום?? מה פתאום אלא שהבינו אבותינו ששני דרכים לאדם ובחרו בדרך השנייה ותורת הדרך השניה אומרת לעולם לא להילחם שום דבר לעולם חיה בשביל לחיות כלומר הישרדות וזו תורת הגלות על רגל אחת שאני בעדה וזו שאמר שלמה עת אהבה ועת שנאה לומר לך שעת והמרבה דעת מרבה מכאוב ובעת הזו עליך לשוב על צור הבהמיות שלך אל השנאה שאם לא כן תמות ואל תסבור שזו כל התורה

בוא נאמר שאי אפשר לעשות את זה

כשגרים בגליל, איזור מעורב, וכשאתה נוסע לרמב"ם והרופא שלך הוא ערבי... מה אתה מציע? אנחנו לא היינו רוצים ליצור פה דרום אפריקה, אבל יש לי חשש שהיא הולכת ונוצרת מאליה.

למעלה