שלומי בראל מתנצל

אונגי2

New member
שלומי בראל מתנצל

סוג של פאתטי בעיניי... בסה"כ אני די בטוח שהוא לא מצטער על זה שהוא השתמש בסמים, הוא מצטער על זה שהוא נתפס. אני יודע שהוא צריך להיות עכשיו "בסדר" כדי שלא תידפק לו לגמרי הקריירה, אבל בעיניי זה גם סוג של כניעה למוסכמות חברתיות, מה שרוקר אמיתי לא אמור לעשות... http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1176983

liri7

New member
המסר חיובי

מסתייגת מההכללה של רוקר אמיתי, כניעה למוסכמות וכו'. צריך אומץ כדי להודות והמסר נכון וחיובי. לגבי הקריירה קשה לדעת. מהנתונים שהתפרסמו ב-nrg עולה שהכמות המזערית הייתה מפוזרת בתאי התיק (כלומר שאריות שלא נועדו לשימוש), בדיקת השתן הייתה נקיה והמפקד בצבא נתן עליו חוות דעת חיובית. בקיצור ברור שהוא היה קרבן לנקמנות שפלה ונקוה שמעז יצא מתוק ואנשים יזדהו איתו ויתמכו בו.

r0cken

New member
קראת בכלל את מה שהוא כתב?

כל מי שקופץ ויורד עליו על זה שהוא מתנצל - קרא רק את הכותרת. ודרך אגב, נראה לי המסר העיקרי שהוא רצה להעביר זה שהמעריצים לא יקחו ממנו דוגמא. וזה יפה שהוא מרגיש אחראיות כלפי כל המעריצים הדי צעירים שלו, שקוראים בטוקבקים לכתבות שזה "רק חשיש, כולם מעשנים", ומדגיש שסמים זה רע.

r0cken

New member
אה ועוד משהו...

זאת לא היתה הודעה לתקשורת, אלא הודעה שהוא כתב בפורום. וואלה פירסמו את זה על דעת עצמם.

אונגי2

New member
קראתי את מה שהוא כתב...

ואני לא מאמין לו שהוא מתחרט על זה שהוא לקח סמים פעם או פעמיים. אם זה לא היה מתגלה הוא לא היא מתחרט על זה. והאמת, די בצדק לדעתי... מה שכן, ייאמר לזכותו שהוא לא מתנצל בפני המעריצים, כי באמת אין לו על מה להתנצל.

liri7

New member
הדגש שלו נכון

הוא מתנצל בפני עצמו על הנזק שהוא גרם לעצמו וזה המסר הכי חשוב לקהל האוהדים הצעיר.

אונגי2

New member
הוא גרם נזק כי תפסו אותו

אם לא היו תופסים אותו, לא הייתה לו סיבה להתחרט. ולכן מה שאני אומר זה שהוא לא מתחרט על עצם לקיחת הסמים, אלא על מה שזה גרם בעקבות זה שגילו אותו. לכן אין לו על מה להצטער ולהתנצל בפני עצמו, רק להתבאס על זה שתפסו אותו...

adar2010

New member
מה שבאמת מעניין אותי זה ..

למה לא דופקים לו כבר דו"ח על שיער? שיסתפר. מה זה פה, אצ'קלונה?

ל י ל ך 32

New member
חברי הפורום............

דבר ראשון כל הכבוד שהוא התנצל אבל הוא לא חייב לנו התנצלות הוא לא פגע בנו הוא פגע בעצמו ומעצמו הוא צריך להתנצל, דבר שני מתחיל להמאס החדירה לחיים של מפורסמים ובמקום להפסיק את התופעה ממשיכים את התופעה וזה מעצבן כבר תחשבו כל אחד עם היה כיף לו שיחדרו לפרטים שלו מה לבש מה אכל מה עישן איזה צבע תחתון או חזיה או השאר אני בטוחה שזה לא הכי כיף שכל המדינה צריכה לדעת מה קורה!! אין מה לפרסם כבר אז יורדים לאנשים לחיים !! סליחה מראש אם עצבנתי מישהו פה אבל תחשבו על זה .!!! לילך ושבת שלום לכולם

אונגי2

New member
לא... אבל אם כבר הוא עשה שלא יתיפייף...

שיגיד את האמת לכולם בפנים... יש כ"כ הרבה שעושים סמים בצבא, ובכלל במדינה, אז הוא בסך הכל אחד מיני רבים... אין לו סיבה להצטער על זה, אלא רק על זה שתפסו אותו כמובן.

אז בגלל שיש הרבה שעושים סמים אין לו סיבה

להצטער? אתה מודע לזה שסמים זה לא דבר חיובי - ולא משנה אם כולם יעשו סמים ההשלכות לא חיוביות במיוחד?

אונגי2

New member
אין לו על מה להצטער כי הסמים לא גרמו נזק לגוף

שלו... כך שאם לא היו מגלים - הוא היה פשוט מסיים יפה את הסיפור הזה וזהו... אלא אם כן הוא היה מספיק דביל בשביל להמשיך... ואני מודע לזה שסמים זה לא דבר חיובי, אבל לדעתי גם לא כ"כ שלילי כמו שמציגים את זה... כי שימוש של פעם או כמה פעמים בעיניי הוא לא כזה נורא...

למעלה