מה שאת עושה - המילים ../images/Emo47.gif
מה שאת עושה לי... אני לא יודע מה קורה לי מה המבט שלך מוציא ממני אין אף אחת שבעולם עושה לי מה שאת עושה לי לא אכפת אם את מתעלמת איך שאני בא פתאום את נעלמת אני יודע שעליי גם את חושבת זה רק עניין של זמן עד שאגיש לך כוס קפה למיטה את תגידי "מאמי, היית נפלא" אני אחייך ולי תתני נשיקה אז אל תהיי כבדה היי תעצרי שנייה מותק איך קוראים לך? די לשחק כי ראיתי שאת מסתכלת עליי את היחידה שלי עושה את זה משגע אותי אני אותך רוצה תתנהגי יפה אז ממה את מפחדת? אולי תתני איזה חיוך, מה את אומרת? כל כך אוהב את מה שאת לובשת החצאית הזאת הורסת אותי כשאת מזיזה מולי את הגוף שלך אני לא יכול להתאפק חייב להגיד לך שאת הכי יפה בעיר בייבי רק אותך אני רוצה להכיר תתקרבי אליי לאט ואז אלחש לך היי תעצרי שנייה מותק איך קוראים לך? די לשחק כי ראיתי שאת מסתכלת עליי את היחידה שלי עושה את זה משגע אותי אני אותך רוצה תתנהגי יפה לא זה לא כזה סיפור מסובך תני לי קצת ממך קצת משלך כשאת תהיי שלי כל מה שאת תרצי את תקבלי אז רק בואי ותגידי לי שפרפרים בבטן לך זה עושה כשאני מתקרב גם לך מפמפם הלב אז בואי נתערב את רוצה לשמוע שאני אוהב רק אותך לחבק לנשק אני לא יכול להתאפק תאמיני לי אני מפנק את האישה שלי היי תעצרי שנייה מותק איך קוראים לך? די לשחק כי ראיתי שאת מסתכלת עליי את היחידה שלי עושה את זה משגע אותי אני אותך רוצה תתנהגי יפה