שלומית בונה סוכה....

שלומית בונה סוכה....

אז סוכות אההה?? מה אתם אומרים על זה?? חחחחח טוב, מה תכננתם לסוכות, מה אתם הוכלים לעשות, איך הייה בערב חג וכמובן מה קורה בקנים שלכם בסוכות!! (איזה כייף זה סוף סוף לפתוןח הודעה חדשה ואל לשרשר!! התגעגתי לזה =))

התכנונים שלי זה בטן גב בטן גב

סתם לא.... אמממ יש גיוסים לדמי חבר רציתי שנבנה סוכה אבל כניראה שהרעיון הזה כבר לא יקרה... ערב החג?? היה נחמד במיוחד ששי היה איתי :) אולי ספרי גם את!

...

ראשון- טיול סוכות. שני- נוסעים עם אמא לנהריה ופעולה ואז בערב בונים סוכה בקן. שלישי- ממשיכים לבנות סוכה נראה לי. רביעי- נוסעים לקרית חיים. ישנים אצלם. חמישי- נוסעים עם קרית חיים למפגש מד"צים. שישי- לא יודעת. שבת- לא יודעת. כנראה שיעורים. ראשון- דורון באה. הערב חג היה נורא. לא משנה למה. אפשר להגיד רק שהנסיעה לכרמיאל שלקחה 40 דקות נראתה כמו נצח. וזהו.

jast

New member
אז ככה-

אני כלכך פדלאה וכיף לי עם זה:} ראשון- לישון כל היום, להיות בשקם כל הלילה?(פחח) שני- ^^ או שאולי ניסע לת"א עם מיין או משו. נו שלישי- סמינר רביעי- סמינר חמישי- סמינר שישי- נו, רק חזרתי מסמינר, תנו לישון:]

ממממ...:)

טוב,החופש שלי הולך להיות מטוררררררף. קודם כל את הערב חג עשיתי בסוכה שבבית של אחותי וגם היום התנחלתי שמה חחח. מחר היה אמור להיות טיול סוכות לאזור שפלה,אבל בגלל שאנחנו אזור כל כך גרוע(בעצם לא ..אבל הגוצ שלנו כל כך גרועים),חניכים לא נרשמו(למעט פלמחים,שתי חניכות מהקן שלי ואם אני לא טועה מיבנה חניך אחד)אז הטיול בוטל
אני מתכננת לנסוע לחברה, לבקר משפחה בטבריה וגם בחיפה(הו יא) לעשות פקניקים וכאלה...ולישון,בעיקר לישון=]

טוב אז אני נכון??

אהממ.. אני מתכננת המון דברכים לסוכות... תראו, היום יש טיול סוכות של אזור ירושליים.. אני ישנתי. אבל החניכים יצאו עם עוד קומונרים. ואני בנתיים אבנה לי פרוייקט מחצ והעשה לי ליווי מגניב בטרוף!!! ועוד שיחות וזה.. ומחר זה הכי מגניב..[ יש לנו בגונן משהו מטורף.. סוכה שכונתיתי עם עוד הרבה הרבהה ארגונים אחרים וגם יש ערב סווכת אזורי של ירושליים ומקבלים סיכות אזור D= אהמממ וים שלשיי יש לי פעולות ואז אני חוזרת הבייתה וביום רביעי אני חוזרת ואז אני הולכת ליריד ספרים שעולים רק 5 שקים!! =O וביום חמישי שי לי פקניק אדיר =] ויום שישי אני חוזרת הבייתה שוב אהממ.. וערב חג מה הייה? הייה לי סמינר גרעין והלכנו למעיין ממש ממש יפה

חחחחחחחחח

גם אני רוצה סיכות איזור!!!!!!!![לא של ירושלים,של שפלה!!] בהצלחה עם מה שלא יהיה, ואם את חוזרת הביתה..יש מצב רואים אותך?!=S

למעלה