שלומית בונה סוכה ..... "גנבתי" מפורום שכן... שלומית בונה סוכה... מוארת וירוקה...
כ כוכבית 42 New member 20/9/02 #1 שלומית בונה סוכה ..... "גנבתי" מפורום שכן... שלומית בונה סוכה... מוארת וירוקה...
כ כוכבית 42 New member 20/9/02 #2 סוכת שלום.... ואם כבר התחלתי "בגניבה"... אז המתחיל במצווה, אומרים לו גמור. אז הנה סוכה מודל 2002....
כ כוכבית 42 New member 20/9/02 #3 משחק הזכרון לסוכות.... ואחרון אחרון חביב (למרות שהיה שם עוד הרבה מה לגנוב)... משחק הזכרון לסוכות. חג שמח ואינשאלה בטוח.
משחק הזכרון לסוכות.... ואחרון אחרון חביב (למרות שהיה שם עוד הרבה מה לגנוב)... משחק הזכרון לסוכות. חג שמח ואינשאלה בטוח.
ש שולינקה 27 New member 20/9/02 #4 חחחחחחחחחח,,,,,../images/Emo41.gif מוצא חן בעינייך להתכתב עם עצמך,,,??? חחחחחחחחחח,,,,,איזו חמודה את,,, תגידי,, איך היתה הפיצה???? זוכרת,,,? החדר עלייי!!
חחחחחחחחחח,,,,,../images/Emo41.gif מוצא חן בעינייך להתכתב עם עצמך,,,??? חחחחחחחחחח,,,,,איזו חמודה את,,, תגידי,, איך היתה הפיצה???? זוכרת,,,? החדר עלייי!!
כ כוכבית 42 New member 20/9/02 #5 בטח שאני מתכתבת עם עצמי....../images/Emo3.gif בגילי המופלג (חחחחחח) השכלתי להבין שרק אני יכולה להבין את עצמי... <הפיצה היתה חלום>
בטח שאני מתכתבת עם עצמי....../images/Emo3.gif בגילי המופלג (חחחחחח) השכלתי להבין שרק אני יכולה להבין את עצמי... <הפיצה היתה חלום>
כ כוכבית 42 New member 20/9/02 #7 אישונת.... בשעה זאת.... הייתי.... אמורה לשבת מחוייכת מול הים האדום.... אי שם בחוף הוילג´... אבל בגלל הבוס של בעלי... שלא ממש אהב את הרעיון.... אני יושבת כאן... מול הכחול של המסך... וחולמת... איזה כייף יכל להיות לי....
אישונת.... בשעה זאת.... הייתי.... אמורה לשבת מחוייכת מול הים האדום.... אי שם בחוף הוילג´... אבל בגלל הבוס של בעלי... שלא ממש אהב את הרעיון.... אני יושבת כאן... מול הכחול של המסך... וחולמת... איזה כייף יכל להיות לי....
פ פשוט אישה** New member 20/9/02 #8 כוכבית...... עכשיו ... ומה אחר כך ? משו כמו עוד 4 שע´? ג´מני כאן נשארת , לבד...
כ כוכבית 42 New member 20/9/02 #9 בטח... גם אח"כ.... עכשיו יש לי "דייט" עם ההיפר נטו, אח"כ "דייט" עם הבנק, את "הליינד דייטים, יחתום המטבח... ואח"כ כולי כאן, שלך. צ´או בשעות הצהריים, או אחה"צ...
בטח... גם אח"כ.... עכשיו יש לי "דייט" עם ההיפר נטו, אח"כ "דייט" עם הבנק, את "הליינד דייטים, יחתום המטבח... ואח"כ כולי כאן, שלך. צ´או בשעות הצהריים, או אחה"צ...
ל ליהי האחרת New member 20/9/02 #10 ואני....... מעכשיו ועד מתי שפנטום יחליט אם בא לו לקפוץ אלי..... לבד לבד עם עצמי.... אבל יש קניות לעשות.....
ואני....... מעכשיו ועד מתי שפנטום יחליט אם בא לו לקפוץ אלי..... לבד לבד עם עצמי.... אבל יש קניות לעשות.....