שלומות

baozi

New member
שלומות

הגיע היום בו אני צריכה להוכיח להוריי שיחיו שאני אכן יודעת סינית ושכל ההשקעה משתלמת, ולכן אני פוגשת אותם בסין לטיול קצר. המסלול כבר מתוכנן אבל רציתי לשאול לעצתכם לגבי מסלולי יום או יומיים בקרבת לי ג'יאנג, מסלולים נחמדים שאינם כוללים נסיעות אוטובוס ארוכות,וטרטורים ושאר מריעין בישין שיכולים להשניא עליך את החיים... אותו כנ"ל לגבי צ'נג דו אם לא קשה לכם. בא לי שלטיול יהיה ערך מוסף, אני לא רוצה טיול V ואין לחץ להספיק הרבה, אז אם אתם מכירים איזה מקום מיוחד שהייתם בו אני אשמח להמלצה. תודה וסליחה על הטרחה, מרים.

happydog23

New member
צ'נגדו זה די קל - יש את הבודהה ב-leshan

(הבודהה הגדול בעולם), יש את הפנדות בסביבת העיר וגם די הרבה דברים לעשות בעיר עצמה. לגבי ליג'אנג זכור לי שיש כמה מקומות במרחק שעה-שעתיים נסיעה, אבל עדיף לשאול את המומחית לאזור.

GnomeBubble

New member
יש לשם אפילו רכבת ../images/Emo70.gif

בתוך העיר יש הרבה פרקים וגנים נחמדים. והבנתי שלא רחוק יש גם איזו "עיר משוחזרת". לא הייתי שם, אז אני לא יודע עד כמה היא טובה - יש סיכוי טוב שמדובר בעוד דיסנילנד סיני.

tianlili

New member
אמיי-שאן

לה-שאן די משעממת, לדעתי. יכול להיות שזה קשור לעובדה שהייתי שם אחרי שהחלטתי לרדת את כל אמיי-שאן ברגל והרגליים שלי התמרדו וסירבו לעבוד עד שהגעתי ללה-שאן. אמיי-שאן מדהים. לא צריך יותר מיום-יום וחצי, אפשר לישון שם והנוף מהמם. רק לא לרדת ברגל. מקסימום עד המקדש הראשון וחזרה.

baozi

New member
חלילי, מזמן לא שמעתי ממך

לאן נעלמת? זוכרת אותך אחרי אמיי שאן, ולא בא לי להתייתם מהורי בטיול אז נראה לי שאוותר אבל תודה על העצה!

tianlili

New member
好久不见

הכל טוב? גם חושבת על טיול באותם איזורים בזמן הקרוב. בתקווה.

GnomeBubble

New member
דרך אגב

אם זה לא יוצא יקר מדי, אני חושב שאפשר לקחת טיסה מצ'נגדו לג'יוג'איגואו. נראה לי שזה יוצא safe bet לרוב האנשים, ואם מדלגים על הנסיעה הזוועתית לשם במטוס, אז זה ממש לא בעיה.

renjintso

New member
סביבות ליג'יאנג

הטייגר ליפינג גורג' כמובן - 虎跳峡 לא צריך לעשות את כל הטרק. יש טיילת חמודה מאד על הנהר שכוללת הליכה קלה עד לנקודה הצרה של הנהג. אין אוטובוס ציבורי שמגיע עד לשם, אבל ב300 יואן מונית תשמח לקחת אתכם. זה קצת יותר משעתיים נסיעה. לימינג 黎明 קצת יותר רחוקה, 3-4 שעות באוטובוס ונוף מהמם של אבן חול אדומה. גם לשם עם הורים עדיף לדעתי לשכור מונית אם התקציב מאפשר. סה"כ המחירים לא היסטריים. טיול של יומיים לאגם לוגו גם יכול להיות חביב.

guanyin

New member
ליעל היו כמה המלצות

על טיולי יום ליד צ'נגדו. היה נשמע כמו מקומות ממש שווים! תדפדפי כמה עמודים אחורה ואגב - אני מאד אהבתי את לשאן, בעיקר בגלל הפארק שמסביב לבודהה המדובר (והבאמת לא כ"כ מרשים...) ובהצלחה עם ההורים!

למעלה