שלומות

crysania

New member
שלומות

אני בשומר הצעיר כתה ט' (עולה לי') אשקלון. אז שאלה- בכתה י' יש את החובה של ההתנדבות, ושומר צעיר נחשב? אני לא מדריכה ואני גם לא אדריך. סתם לבוא לפעולות (למרות שכל הזמן מבטלים אותם..אבל וואטבר).

jast

New member
תיראי,

המחוייבות אישית זה רק אם את מדריכה... לבוא לפעולות זה בשבילך, אם את מדריכה את עושה משהו בשביל אחרים.. זה הגיוני שזה יהיה ככה... בכל אופן, אל תנסי להתחמק מהמחוייבות אישית כי זה כיף, את תיראי:) אה, וקן אשקלון אימפריה!

ManelB

New member
רגערגע

הי'ניקים שהיו השנה בקן שלנו לא הדריכו... ולבוא לפעולות בקן זה היה המחויבות אישית שלהם... אני לא בטוחה שחובה להדריך כדיי שזה יהיה מחויבות אישית... בכל אופן, לדעתי זה שווה בדיקה:]

חן את טועה

אין שום קשר בין להדריך ובין מחוייבות אישית..... את רואה אותי נימצאת בשומר הצעיר??? נעים מאוד אני נכנסתי דרך מחוייבות אישית כל פעולה שהייתי נוכחת בה זאת הייתה שעה בשבילי.... אגב גם קיבלתי 100 כי ישר התאהבתי במקום

הופה, אשקלונית..

וולקאמ.:) אני אלונה, קן צפית. [דרור] למה את לא מדריכה, סתם שאלה?

KobIPWA

New member
זה משתנה בכל בי"ס

יש בתי ספר שמחשיבים את זה גם אם רק ריכזת ועדה או משהו, אבל לי לא החשיבו את זה שהדרכתי...

crysania

New member
תודות D:

למרות שלא הבנתי אם אני יכולה או לא.. אבל נשאל כבר בבצפר. ועוד שאלה: גם אצלכם השמו"צ נמצא בתוך מקלט מסריח כזה חסר דלתות עם ריהוט עמוס פשפשים וציורים מעפנים על הקירות?? או שזה רק אשקלון?

רק אשקלון....

הקן שלי הוא אחד המדהימים (כי ראשון מרכז הכי פגז....) הוא ממש ענק ויש לנו מלא חדרים יש לנו 5 וחצי חדרים ואם את רוצה להחשיב את הסלון שלנו אז יש לנו 6 חדרים... חחחחח ובקשר לציורים כל אחד מצייר מה שבא לו....

HiPpiE Boy

New member
חחח לא גם אצלנו זה ככה

|קן צפית| זה חדר ארבע קירות...ציורים על הקיר|די יפים האמת| מקרר ריק כמה חדרים שבו המקק''ים יושנים וחדר עבודה וזה גרוע הקן שלנו הוא בבית ספר...כאילו לא ידוע זה לכמו קן עיורני שזה אשכרה קן ותמיד כולם באים לשם אצלנו זה סתם מקק''יה מופלצת

HiPpiE Boy

New member
ובקשר למחויבות אישית...

אני חושב שזה שונה בכול בית ספר אצלנו למשל עד לפני שנה ההדרכה בשמו''ץ כן נחשבה כמחויבות אישית(הדרכה, לא הגעה לפעולות) והשנה החליטו שלא...שההדרכה תחשב כמחויובות אישית רק לכיתות המשולבות(נראה לי זה הדבר הטוב היחיד שיצא לי מלרדת לכיתה משולבת)

זה לא קשור כי תכלס הם לא יודעים

הבית ספר מה את עושה שם.... גם כמה חברות שלי מהצופים פשוט באו כל הזמן כרגיל ואז פשוט חתמו להם

למעלה