שלומות...

Wonka

New member
שלומות...

היה היום טסט ראשון... הכל הלך ממש טוב! שמרתי על הימין, זכויות קדימה, חניה יצאה מעולה, לא דפק ברקס ולא נגע בהגה... המורה ישב באוטו וכשסיימתי אמר שהיו לי פעמיים שהייתי קרוב מידי למראות בצד ימין... פעם אחת מבין השתיים, הטסטר אמר לי שלא צריך לנסוע קרוב כל כך למראות... אמרתי נכון והתרחקתי... מה אתם אומרים? יעביר אותי או לא? אני הייתי ראשון וזה שהיה אחריי, הטסטר נתן לו ברקס... והיו עוד כמה בעיות... אני לא יודע אם זה משנה אבל אולי זה האיר אותי באור יותר טוב...

אם אחרי שהוא העיר

לך קרה הפעם השנייה שהיית קרוב שוב לימין אז זה לא הכי טוב... אבל אם אחרי שהוא העיר הקפדת להראות לו שאתה לא מתקרב יתר על המידה לימין אז לדעתי הסיכוי לעבור הוא טוב :]

samata

New member
לא היה יותר פשוט לברר עם המורה?

הוא היה יכול לתת לך אינדיקציה יותר טובה מכל הפורום הזה ביחד...לא רק שהוא איש מקצוע, אלא גם שהוא היה באוטו בזמן הטסט - תשובה יותר טובה ממה שהוא ייתן לא היית יכולה לקבל (עד התוצאות כמובן
). בכל מקרה, ממה שאת כותבת את יכולה להיות אופטימית. נכון שאי שמירה על מרחק מהמדרכה זאת סיבה להכשלה, אבל אם זה לא קרה יותר מדי ו/או ממש נגעת במדרכה, אני לא חושב שהטסטר יכשיל אותך..מצד שני, היו מקרים מעולם...

50, 50 מקווה שעברת!

אמממ אם נהגת טוב אז בנזונה מקוהה בשבילך אבל הוא העיר לך על מתקרבות למכוניות בחונות זאת בעייה לרוב מכשילים על זה !!! תקווה לטוב בהצלחה...

למעלה