שלומות

odiman11

New member
שלומות

אחרי שנים שלא כתבתי כאן כלום באתי לשאול מה עם גלקסיס? יש פה עדיין קהילה קטנה שמשחקת? עכשיו בעיקרון התקנתי את המשחק אחרי הרבה זמן ולפני שאני בוחר לעצמי סרבר רציתי לדעת באיזה סרבר רוב הישראלים ומי שפה בעיקר נמצאים וכמה בכלל משחקים?...

juggernaut

New member
למה עשית את זה לעצמך

ולמה לעזאזל לא דיברת איתי לפני? אמרתי לך אז. אם את מתכוון לחזור - דבר איתי קודם. אז ככה - המשחק דייה תחרבן. זוכר את המשחק הטוב שהיה לפני 8 חודשים בערך? ובכן..אין. הם הרסו אותו לגמרי. שינו את הכל. הורידו את כל ה40 מקצועות וקיצרו אותם ל9 "קריירות" שונות. תכנס ותתרשם בעצמך.

odiman11

New member
עוד לא שילמתי ולא כלום

רק התקנתי בינתיים פשוט הקופסאות מנצנצות לי מעל הראש כל הזמן ובסוף רציתי להתקין.. המשחק התחרבן לגמרי גם לשחקנים חדשים לגמרי? זה לא כמו העדכון הגדול הזה שהיה פעם שהרס לרוב השחקנים הישנים את המשחק אבל היה מעולה לשחקנים חדשים? ומבחינת קהילה ישראלית ואנשים מפה כולם דיי ברחו מהמשחק?

juggernaut

New member
יאפ

כנס שוב לגיימר כולם הלכו אבי...עומר...כולם. היחידים שעוד משחקים זה 2 מהבוגרים ועוד ידידה שלי. באמת שהתחרבן לגמרי

Seter

New member
שלום...

אני עדיין משחק. כיום אני משחק בגילדת רולפליי בשרת Bria שהוא אחד השרתים היותר גדולים. ממש כיף. אם אתה מעוניין להצטרף לגילדה תעיין באתר שלנו ( fion.dvcity.net ) ותשלח לנו טופס בקשה להצטרף... אנחנו כבר נמצא אותך.

למעלה