שלומות

SiaNooSH

New member
שלומות

שלום לכם אנשים יפים שכמוכם כמה לא צפוי, אני שרופה על תשוקות ובמיוחד על איתן ולואיס הכוסוני על האלההה יללה דברו איתי

נצלש שאלות-אני לא ממש פעילה בפורום

אבל קראתי איפשהוא שקיי ומיגל מאורסים במציאות אז רציתי לדעת 1. א. אם זה נכון וב. אם כן, אז באיזה קיי מדובר? 2.גם רציתי לשאול אם איתן ותרזה יישכבו מתישהו?( עכשיו אני כבר מדברת על הסדרה, לא על המציאות:) ) 3.ושאלה אחרונה- חזרה למציאות-האם אתם יודעים על זוגות שנוצרו על הסט? חוץ מהשחקנים שמשחקים את תרזה ופוקס.... חחח תודה מראש על העזרה:))

נצלש שאלות-אני לא ממש פעילה בפורום

אבל יש לי כמה שאלות שנורא עניינו אותי... 1. קראתי איפשהוא שקיי ומיגל מאורסיםבמציאות אז רציתי לדעת-א. אם זה נכוןוב. אם זה נכון אז באיזה קיי מדובר? 2. רציתי לדעת אם תרזה ואיתן יישכבו מתישהו? עכשיו אני כבר מדברת על הסדרה לא על המציאות מן הסתם....:)) שאלה אחרונה-3. רציתי לדעת אם אתם יודעים על זוגות שנוצרו על הסט? ז"א של שחקנים(במציאות, לא בסדרה) שהכירו על הסט והפכו לזוג.... חוץ מהשחקנים שמשחקים את תרזה ופוקס...? תודה מראש....:))

../images/Emo103.gifתשובות../images/Emo103.gif

1. זה קיי1 ומיגל 2. תרזה ואית'ן אכן ישכבו בסופו של דבר 3. זוגות שנוצרו מחוץ לסט: אית'ן1 וגוון2 (נטלי זיה) נראה לי שהם עדיין ביחד

אה ובקשר לשאלה 3

גם ברוס מייקל הול (ריס) וג'ייד הארלו (ג'סיקה2) היו ביחד

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!

יאיי איזה כיף מיגל וקיי1!!!!!!!! הם עדיין ביחד??? חחחחח האירוניה בזה פשוט משעשעת לגמרייייי..... חחחחחחח אני לא יכולה להפסיק לצחוק..

crazystav

New member
מה?????????????../images/Emo12.gif

את בטוחה בזה??????????????? גוון 2! אני שונאת אותךךךךךךךךך!! ומיגל וקיי 1 מאורסים? לא ראיתי את זה בשום מקום...... גוון 2 וטראוויס??? מה???? איזה כיףףףףףףףףף לה!!
!!
!!
!!
!!
!!
!!

גוון2

לדעתי היא קצת מפחידה, היא נראית כמו שלד מהלך... אומנם יש לה פנים יפות, אבל לא יזיק לה לעלות 5 ק"ג. יש לה מראה הרואין שיק.

ונכון לעכשיו גם השחקנים של ג'וליאן

ואיב יוצאים ביחד
הסידרה הזו פשוט מאחדת את כולם...אתם תראו - בסוף גאלן ומקנזי יתגרשו מהבעל/אישה שלהם ויתחתנו אחד עם השני

גם אני חשבתי על זה../images/Emo70.gif

גאלן ומקנזי
ומתי בן (ג'וליאן) יתחתן כבר
הוא בן 57 בלי ילדים וגם לא התחתן מעולם.. נראה לי שהוא מהרווקים הנצחיים האלו שיורישו את כל הונם לחתול שלהם...

הוא ישאיר את הונו ליד המרחפת

של אליסטר
חוצמזה שבטח יש לו ילדים לא חוקיים אי שם במקסיקו

למעלה