T T u r n e r 1 New member 3/4/04 #42 סתם שתדעו... ראיתי את גיא פינס היום (בבית חולים, חמו מאושפז איפה שסבי) והוא די נמוך אבל יש לו ילדה מזה חמודה
סתם שתדעו... ראיתי את גיא פינס היום (בבית חולים, חמו מאושפז איפה שסבי) והוא די נמוך אבל יש לו ילדה מזה חמודה
T T u r n e r 1 New member 3/4/04 #43 ה-ל-ו-../images/Emo70.gif יש פה מישהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif א-נ-י מ-ת-ה מ-ש-ע-מ-ו-ם נראה לי כבר אני אלך לישון.. טוב נחכה עוד קצת אם לא יבואו בנות אז נלך לישון (ולחלום על אורלנדו כמובן )
ה-ל-ו-../images/Emo70.gif יש פה מישהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif א-נ-י מ-ת-ה מ-ש-ע-מ-ו-ם נראה לי כבר אני אלך לישון.. טוב נחכה עוד קצת אם לא יבואו בנות אז נלך לישון (ולחלום על אורלנדו כמובן )
T T u r n e r 1 New member 3/4/04 #44 אוקיי לילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif אני הולכת לישון.... אני כבר אחזור בבוקר.. לילה טוף! חלומות פז! תחלמו על אורלנדו
אוקיי לילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif אני הולכת לישון.... אני כבר אחזור בבוקר.. לילה טוף! חלומות פז! תחלמו על אורלנדו
י ילדה על צמה New member 4/4/04 #46 אני פה!!וגם אני מתה משיעמום../images/Emo70.gif אנשנושים!!-להתעוררר!!!!