שלומות

Itay3k

New member
שלומות

אהלן, יצא לי לדפדף קצת כאן ובאתרים על חלומות צלולים וזה נשמע לי מאגניב לאללה, וכמובן שבאופן לא ממש מפתיע עולים בי שאלות.. בכל אופן מעניין אותי לדעת איך זה בשביל למנוסים יותר מבינכם? האם זה יכול להפוך להיות עניין שיגרתי, באופן שאדם יודע שכשהוא הולך לישון הוא כנראה יחצלל?:) ושאלה שמנסה להיות מחשילה!, למראת שההגדרה לחלום צלול נשמעת לי מאוד ברורה, איפה בעצם נמצא ההבדל שבין חלום בו אנכנו יודעים שאנחנו בחלום. זה לא בעייתי להגיד על חלום שהוא מגיע מהמוח שלי ולא ממני כשהמוח שלי הוא אני?:) מה בעצם קורה כשמישהוא או "מוח של מישהוא" מודע לעובדה שהוא חולם, שהופך את החלום לכל כך בהיר ונשלט? הרי אותו אדם או "מוח" לא שולט בו גם אם הוא לא מודע לזה?:) אגב אחלו לי בהצלחה, אני מתקוון לפלס דרכי להצליח לחצלל, ובאופטימיות אפילו מצפה להצלכות כושלות. נראה לי שההתרגשות תעיר אותי למציאות אגומה בה אני מוצא עצמי משפשף ידיים בזמן ערנות או נופל מהמיטה בסחרור. לילה טוב, חלומות צלולים...

Bad N Stuff

New member
נראה לי שזה עניין של צלילות ותת מודע

לפי מה שהבנתי, זה כמו הרבה דברים שהמוח שלך עושה ואתה לא מבין- דברים שקשורים לתת מודע. כשאתה צלול אתה מבין שאתה בחלום ובמקום שהמוח שלך יזמן אנשים שבא לו ואתה לא מבין למה (למשל בחלומות שלי מופיעים הרבה אנשים שאני לא מזהה ובסוף מסתבר שזה מישהו מהטלוויזיה או מהאוטובוס...), אתה מזמן אנשים לפי הבחירה שלך.

EndOfAllHopes

New member
ברוך הבא!

והתשובה לשאלה שלך נראה לי היא שבחלום רגיל לא צלול התת-מודע שולט ומחליט בעוד שבחלום צלול המודע שולט ונחליט לכן החלום יכול להיות בהיר ונשלט.

למעלה