שלומות

most solid

New member
שלומות

לכולן\כולם פה,אני חדש פה ואשמח להצטרף ולמרות שנראה שיש פה אנשים נחמדים (אני מכיר פה אחת בערך אבל לא בטוח שהיא אותי). בכל אשמח להצטרף לפה אם תקבלו אותי כמובן.

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יוווווווווווווווווווווווווו

Paranoid Eyes

New member
ועכשיו לתגובה נורמלית!

הזוי! אתה ידעת שאני פה? או שבמקרה?

most solid

New member
אני מרגיש

למרות שאני לא מראה את זה לעיני כל, שאני נמשך גם לזה וגם לזה ורציתי לראות מה אנשים חושבים ומדברים בקהילה הזו וזו האמת באמת ובמקרה ראיתי שאת המנהלת פה ולא רדפתי אחרייך לפה,באמת במקרה אבל אם את רוצה אני יכול ללכת.

Paranoid Eyes

New member
קודם כל, מתנצלת על העיכוב בתגובה

אני בעבודה וזה... דבר שני, למה שתלך? אל תלך! להיפך, אני ממש שמחה לראותך כאן. ואם אתה נמשך לשני המינים, אז אתה בחברה טובה:) אה, ואני לא המנהלת פה , אבל כן יש פה 2 מנהלים חתיכים אם בא לך

most solid

New member
אפשר

לתת לך גם
? אם יצא לנו להיות באותו זמן בצ'אט אז שום מילה על זה,טוב? זה בינינו. שמח לשמוע שמקבלים אותי פה כל כך יפה ובהזדמנות אני יספר אם זה יעניין מישהו למה אני חושב ולא בטוח עדיין אם אני בי או לא. בכל מקרה תודה גם לך על קבלת פנים החמה. וד"א,צריך לשים פה תמונה או משהו בסגנון או לא חייב?

Paranoid Eyes

New member
אפשר בוודאי

לא התכוונתי להוציא אותך מהארון, אל תדאג :) אבל אני כן אמשיך להסתלבט עליך שאין לך התעלם בפיירפוקס
anyway, בן כמה אתה בכלל? כי בינתיים לדעתי , אני הכי גדולה פה. וזה יעניין את כולם מה שיש לך לומר בנושא. אתה לא חייב לשים תמונה, אבל אתה יכול :))

most solid

New member
עדיין לא

יצאתי בדיוק מהארון אבל אני בדרך לעשות את זה ויש דברים שלדעתי לא יפה להגיד כאן ואולי ימחקו את ההודעה שלי . אני עדיין למרות הכל מעוניין בבנות ובגברים גם אבל קצת פחות ועדיין יש התענינות בגברים. אני אפרט לך קצת ואשלח מסר ואז תגידי לי אם מות לעלות את זה פה או לא,אני סומך עלייך. תודה על ההקשבה

Blackice

New member
כמובן שנשמח לקבל אותך ../images/Emo24.gif

הנה גם כוס
חמימה לשעה מאוחרת זו של הלילה..
אתה מוזמן לספר עוד קצת על עצמך.. ומה מביא אותך לפורומינו הקטון... (כן אז מאוחר ואני במצברוח שירי ילדים יש בעיה?)

soul on fire

New member
שירי ילדים ../images/Emo99.gif

יש לי תיקייה שלמה על המחשב של שירי ילדים
גם אני רוצה
לשעת לילה מאוחרת... {בכל אופן לילה טוב לכולם אני קמה בעוד כ6 שעות ליום עמוס!}

most solid

New member
תודה גם

לך על קבלת פנים החמימה
. אני 36 רווק מבחירה ורק בעצם לאחרונה גיליתי שמין אני אוהב לא רק עם נשים אלא גם עם גברים, לא אותה הרגשה חזקה כמו עם נשים אבל גם,נשמע לי מאוד מסקרן (לא ניסיתי את זה עוד),לא נשיקות אני לא אוהב , אנאלי נטו נשמע מעניין יותר (אני מקווה שזה לא נשמע הומואי מדי) אבל מין זה לא הכל בחיים וחשבתי לפגוש ולדבר פה אולי עם אנשים או חברים טובים שפחות או יותר במצב שלי ובעצם לשמוע כל מיני עצות מענינות (לא דווקא בתחום הזה) ופשוט להנות עם אנשים טובים . תודה.

Blackice

New member
פה לא תשמע תגובות שאתה נשמע "הומואי מדי" ../images/Emo3.gif

אבל כנראה שכן תמצא אנשים שפחות או יותר במצב דומה... אני נוטה לחשוב על "קהילת" הביסקסואלים בתור ברירת מחדל כזו.. שאם לא נכנסים להגדרה הצרה של "מה זה סטרייט" (רוצה רק בנות..) או של "מה זה הומו" (רוצה רק בנים) אז נופלים לקבוצה הרחבה והמגוונת שבאמצע.. שקוראים לה "בי" רק כי היה צריך כינוי למה שלא שייך לאף אחד מהקצוות. בכל אופן, אתה מוזמן להמשיך ולשאול מה שבא לך.. וסתם להשתתף פה
לילה טוב בינתיים

למעלה