שלומות!

gargamich

New member
שלומות! ../images/Emo94.gif

אני מיייייייייייך! אני בן 13.5 ואני מאזור המרכז. הייתי צופה הדוק של העונה הראשונה, אבל את העונה השנייה אני רואה רק משלשום... יש מספר דברים שלא ממש ברורים לי, והייתי רוצה שתסבירו לי אם אפשר.
ענית מראש לכולם! איך העונה החדשה התחילה בדיוק? מאיזו נקודה בחיים של הדמויות? איך נעלמו לנו כמה דמויות מפתח? איך הסבירו את זה? איפה טל? איפה ליסה? איפה משה??? ואם אפשר גם הסבר קצר על כל הדמויות החדשות, ובייחוד מיקי שממש לא הבנתי מי הוא?... בכלל- תקציר של העונה בשבעת הפרקים הראשונים!
תודה רבה, מיייייייייייייייך

../images/Emo141.gifOK

אז ככה... העונה התחילה בכך שאלונה עתה הפלה ונסעה להודו (לא ראו את הנסיעה). ליסה, אלונה, משה, טל ואביו נעלמו לנו כמו שציינת אבל יש לי מושג רק לגבי אלונה למה היא נעלמה ומיקי הוא אחיו הקטן של גולן
מקווה שעזרתי... לפחות קצת

gargamich

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo94.gif

בעיקרון עזרת! רק שזה לא מה שציפיתי- כך סתם נעלמו?... טל התפגר ויונת לא שמה לב או מה???
ומה זאת אומרת? מיקי אח קטן של גולן, אורית אחות של עדן... אחים שמה צצים ונעלמים חופשי...!
מיייייייך

orhila

New member
ליסה עזבה את אמנון והמשיכה לדרכה,

דניאלה עזבה את משה והוא הלך לו לעיסוקיו (אולי ישוב בהמשך), טל ושירלי היו חברים ונפרדו כי טל חזר לגור עם אביו עופר באשדוד והוא ישוב במהלך העונה,

../images/Emo23.gifברוכה הבאה......./images/Emo23.gif

וורד ענתה לך על כל השאלות... אז אין לי מה להוסיף... אבל בכל מקרה אני מקווה שתהנה... אני רעות בת 14

k a b o o k

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני יניב..
מקווה מאוד שתהני פה
יש לך שם מאוד מיוחד

Ch00kAr GirL

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif

אני שירן..התמכרות נעיייייימה

למעלה