שלומות!

noaligo

New member
שלומות! ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo209.gif

הו, כמה זמן שלא הייתי בפורום! היה לי פעם ניק אחר. כע. הייתי מאוד פעילה ואז איכשהו נטשתי את כל הנושא ואת הפורום למשך זמן רב. תמיד נחמד לעשות קאמבק
אניוואי, אני אגש ישר לעניין. האם כדאי לי עכשיו לחזור לכתוב ביומן חלומות? זה מאוד מעיק. מצד שני, ווילד קצת מפחיד אותי. ואני לא מצליחה להיכנס לווילד, בסופו של דבר אני לוחצת על עצמי להירדם, מרוב פחד. אני מסוגלת, אבל לא נותנת לעצמי. ולכן אני אשמח לשמוע חוויות מ-WILD. ועוד משהו - במה מדיטציה תורמת בתחום של החצלולים? האם היא מכניסה לחצלול באופן אוטומטי או תורמת בדבר אחר? ומהי שיטת CET? תודה מראש, ושוב, שלום לכולם
נוע. (והאם אני באמת הכי צעירה פה בכל הפורום? :-O)

The VoolKanuS

New member
תשובות ../images/Emo29.gif

אם את בת 13 אז את לא הכי צעירה אני בן 12 .. וכדאי מאוד לכתוב יומן חלומות כדיי לזהות עוגנים עוגנים - חלומות שחוזרים על עצמם את לא חייבת לעשות WILD אם זה מפחיד אותך.. יש עוד שיטות כמו שהזכרת פה CAT MILD VILD ..... בקשר למדיטציה אני לא יכול לענות כי אני לא יודע מה זה ולשאלה האחרונה : שיטת CAT על שיטת CAT את יכולה לקרוא בקובץ המצורף, יום טוב

noaligo

New member
תודה רבה.

כן, אני מניחה שבכל זאת אני אחזור לכתוב ביומן למרות שזה מעיק.
יומטוב גם לך

sh00sha

New member
../images/Emo24.gif ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

קבלי חיבוק חם מכל חברי הפורום... גם אני חזרתי לאחרונה (; על כל פנים, בטח שכדאי לכתוב יומן חלומות וברור שזה עוזר... הנה על קצה המזלג מתאורית יומן החלומות כשיטה לחצלל מאת סבתא שושה: "...ברגע שמשקיעים ביומן החלומות לא רק זוכרים חלומות יותר טוב אלא גם לומדים להכיר אותם. את התחושות בהם, את השגרה, דרך העלילה בחלום ועוד מאפיינים. ואז יום בא ואתה מזהה את המאפיינים בחלום ויודע שאתה חולם. זה חוזר על עצמו אם אתה ממשיך להשקיע ביומן החלומות. לכן יומן חלומות מושקע הוא דרך מוצלחת לחצללנות טבעית!!..." ( http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp? forum=27&msgid=57272843 ) על כל פנים לא חייבים להשקיע את מלוא המרץ ביומן החלומות ואכן אפשר לנסות שיטות חדשות. קודם כל הייתי ממליצה לך לקרוא מדש את האתר של אלון ברמן. (ראי קישור כחול בצד שמאל למעלה). אני חושבת שזה יגביר את סיכוייך לחצלל בתור משתמשת קודמת. בנוגע לWILD, לי אישית היה רק אחד ודווקא מאוד נהניתי ממנו. כלומר, זה היה מאוד שונה ומרגש! אני ממליצה לנסות להבין קודם כל שזוהי חויה מאוד בלתי שגרתית ולכןבמקום לפחד צריך להתרגש! לנסות להנות מזה! סבתא שושה מספרת - שיטה להתגברות על הפחד מווילד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=54599099 אמממ... לא יודעת אל מדיטציה
שיטת ה CET: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=28955607 אז שיהיה המון בהצלחה, סבתא שושה.

noaligo

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo140.gif

אני חייבת לנסות ווילד. אני בנאדם שחייב לנסות הכל
תודה רבה על כל התשובות ויומטוב
:-*

silverhawk

New member
שלום שלום ../images/Emo140.gif

תראי, המטרה העיקרית של יומן החלומות היא לשפר את זכרון החלומות שלך. האם את זוכרת חלומות מידי לילה? אם כן - את יכולה לוותר. אם לא - אני ממליץ שתשקיעי את הכמה דקות הללו. כמו שאמרו לך, יש שיטות נוספות מלבד ווילד. את מוזמנת לבדוק בקישורי הפורום וללמוד עליהן. מדיטציה יכולה לעזור מאוד ביצירת חלומות צלולים. אני ממליץ שתקראי את המאמרים הרלוונטיים במאמרי הפורום. לסיום - ברוכה השבה לפורום!
מה היה הניק הקודם שלך, אגב?

noaligo

New member
תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

הניק הקודם שלי... אני לא זוכרת, אבל אני זוכרת שזה היה משהו מפגר. אני אבדוק בארכיון

למעלה