שלומות....

Puzzle Girls

New member
שלומות....../images/Emo58.gif

חברים... אנחנו יהלי ומאיה..אנחנו חדשות פה... אז שיהיה לנו בהצלחה!!!!!! את הקריירה שלנו התחלנו בבניית אתר בובות...
..!!

Hugs a Kisses

New member
ברוכות הבאות+ניצול שרשור

חיפשתי שרשור קצר לדולי חדשה, שלפי דעתי יצאה ממש לא רע! תגיבו בבקשה! שלכן

לא רואים את הקו של הציצים.....

והשיער שלה דק מדי. וגם הכהה בא רק מהצד, ולא מלמעלה (או למטה), וזה לא נראה כמו צל, אלא סתם כמו בד מחליף צבעים. הגעתי למסקנה שמהיום אני מגיבה רק לדוליז יפות, ולא משתמשת בליקוקים כמו "יאאאא איזה מדהיםםםםם!!!!!", אלא אומרת רק את ההצעות לשיפור. תדעו שאם הגבתי לדולי שלכן, היא יפה ויש לה פוטנציאל להיות יפה יותר. אני פשוט לא יאמר את זה.

Hugs a Kisses

New member
לכל מה שאמרת אני יודעת

ותודה פשוט עשיתי בכוונה את הבד ככה, לא חשוב לא תביני, באותו רגע הייתי די מחורפנת וגם הלכתי לישון והשיער בכוונה דק כזה, סגנון, לא חשוב, אני בקושי מבינה את זה, אז למה שאת תביני? זה התקפות חרפון שלי אבל תודה רבה!

BliNky

New member
פשוט מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מבינה שיש פה סגנון ציור חדש שלא סיפרו לי עליו נכון??? *מבט מסוקרן*

Hugs a Kisses

New member
תודה מיכל ולא...

זה ממש לא סגנון חדש וענת לא המציאה אותו... זה סגנון ממש ישן... עשיתי בובה עם הסגנון הזה לפני מלא זמן.. והיא מצורפת פרסמתי אותה כבר בפורום... מזמן...

Hugs a Kisses

New member
אני רק ציינתי, הייתי עוינת?

לא ענת, לא הייתי, ואם את חושבת ככה, אז אוו וואל אני באמת מצטערת! רק אמרתי כי מישהי כבר אמרה לי אז רק ציינתי, לא פניתי אלייך בעוינות, רק ציינתי עובדה אל לקחת זבוב קטן ולהפוכו לפיל ענק *ברגע של... אין לי מושג*

ספיקינג עוף השיטה הזאת...../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

בובה שסיימתי להכין עכשיו. זאת רשמית הבובה שלי, האהובה עליי! מוקדשת באהבה רבה ל:
מיכל - אהובתי הנצחית
, שהביאני עד הלום. ^_^
רותי - על התמיכה הנפשית. :)
דניאל - שנמצאת כאן לסירוגין - תתחדשי מתוקה!~_^
מקווה שתאהבו!

Hugs a Kisses

New member
בובה מדהימה! ותודה על ההקדשה

רק הקו של הבגד צריך בכולו להיות בהיר, כלומר לא כולו אלא הוא גם מתדרג,, אין קו של בגד צבע אחד והשאר בו מחליף צבעים אבל שיער מדהים!!! והשמלה והנעליים גם!!!

Me 4eVer

New member
אוווווווו מהממתתתתתתת!!!!!!!

ומוקדשת רק לייייי!!! *נרגשת* *מעיפה את מיכל ורותי הצידה*
יו טל!!!
וט´נקס

למעלה