שלומות

שלומות ../images/Emo24.gif

נו......(אני עדיין חולמת על הסטייק)...איך עבר עליכם היום
אני הרגע סיימתי לנקות את הבית....חםםםםםםםםם לי אוטוטו נכנסת למקלחת...א.ערב....ושלופן... דידוש אצל אחי קפץ לקחת ממני משהו ולקח אותו לבריכה (איזה כייף לו!) אז יכולתי לנקות בשקט.... מחר מצפה יום ארוך מאוד בעבודה (יוצאים בהכנות סופיות לראש השנה).... איך אתם עברתם את היום ?????? מתי החום הזה יגמר כבר ?????? מה התוכניות שלכם לגבי המשך החופש?????? (ורעיונות לתעסוקה
) מאחלת לכולכם המשך ערב נעים (אם יש כזו חיה) וכייף
מקסי

IAM20072007

New member
ערב טוב...

מה עיניינים? היום עבדתי, אח"כ אמא שלי קפצה לבקר, לא לא היא ממש לא עוזרת, להיפך מעלה לי את העצבים... אין לנו יותר מדי תוכניות לחופש, אני בשבוע חופש. אז יום אחד אנחנו נוסעים ברכבת לדודים בבאר שבע. סופשבוע הקרוב אנחנו נוסעים לבית מלון עם גיסתי והילדים. מה התוכניות שלך? טוב אני זזה אז ביי בנתים....

לי בעקרון אין עדיין תוכניות.....

חשבתי לקחת אותו יום אחד ברכבת לעזריאלי ולסרט..... קצת בריכה.... אולי קצת ים (לא ממש יש לי כוח) קצת חברים קצת פה וקצת ....אשמח בכייף לרעיונות

liri לירי

New member
אם את בעזריאלי

קחי אותו לפארק ספיידרמן. פעילות לפחות לחצי יום.ואפילו רצוי להביא איתו חבר בן גילו. תוכלי לשבת בצל על פוף והילידם יישחקו בהשגחת מדריכים. העלות להורה מלווה 10 ש"ח לילד 35 ש"ח.

liri לירי

New member
עוד אתם יכולים

ללכת לשחק באולינג. יש מסלולים מיוחדים לילדים. ועכשיו בקיץ בבקרים יש מבצעים.

אחלה רעיון פארק ספיידרמן....אבל

באולינג? נראה לי הכדור הכי קל יותר כבד ממנו חחחחחחחחחחחחח... אבדוק...תודה יקירתי

../images/Emo21.gif לילה טוב ../images/Emo29.gif .

אני מאחר למיטה , רואה עכשיו את המשחק בערוץ 2 , של בית"ר ירושלים
. עבר עלי יום מעניין . החום כבר לא כל כך נורא , אני חושב . גם בימים
. אצלי אין חופש , אני מנסה כל יום לעבוד . יש כזו חיה , ערב נעים . אין לי הרבה זמן להיות בפורום . תיכננתי לפתוח הודעה חדשה של התנצלות , על התגובות של השרשור מיום שבת - ראשון . אבל אין לי זמן . מאחר למיטה . לילה טוב . אולי מקווה שיהיה זמן בסוף השבוע . לילה טוב
.

למעלה