שלומות

לונה..

New member
שלומות ../images/Emo20.gif

שבוע ארוך עבר על כוחותינו והמשיך עד היום, אבל הנה אני כאן. אז... בראש ובראשונה אני רואה שהסאנשיין שלי חגגה יום הולדת, אז אני אנצל את הבמה ואאחל לך המון מזל טוב והרבה בריאות, לך ולמשפחה ולכולם. מה אני אגיד לך, אני רק מחכה שיבוא היום ואני אגלה בך קצת יותר אנוכיות
, מה שמוביל אותי למחשבה שאני באמת צריכה לאחל לך הגשמה ומיצוי עצמי מתובל בשאיפות, שישאיר טעם של עוד ויעשה לך רק טוב. ואת יודעת מה, עזבי קשקושים. את כל מה שאת מאחלת לעצמך, אני מאחלת לך כפליים. אוהבת אוהבת אוהבת אותך!
מה עוד- שמתי לב שיש לי הרבה להשלים, אז אני מקווה לעשות את זה בימים הקרובים (תבורך הרגילה ומי שאישר לי אותה)... חוץ מזה, התגעגעתי. שיהיה לנו אחלה שבוע
נ.ב. איחוד, את באה איתי לעשות צניחה חופשית?
(אני רצינית, אגב, אז נא למהר... וכולן מוזמנות, לא על חשבוני כמובן
)

הי לונה ../images/Emo13.gif

מה שלומך? ברכות על הרגילה! נשמע שאת ממצה אותה היטב! איפה את עושה צניחה חופשית?

לונה..

New member
דיברתי עם איזה מקום

ליד באר שבע... נקווה שזה יצא לפועל בהקדם האפשרי
ממצה אותה היטב? עדיין לא, חזרתי רק לפני כמה שעות... אבל יש למה לצפות, אני מקווה... מה שלומך?

שלוםלך../images/Emo70.gif

באמת תהיתי היכן את.. מה שלומך
שמחה על הרגילה.. זה אומר שתיהי איתנו הרבה השבוע ? נשמע טוב הצניחה.. והאמת שחשבתי לעשות את זה בתקופה האחרונה.. כרגע זה תקוע בגלל עניין תקציבי
כשתלכי ספרי איך היה! שבוע מקסים

לונה..

New member
יכול להיות ../images/Emo13.gif

אז זהו, שהעניין התקציבי באמת קצת מטריד... אבל פשוט ישבתי ועשיתי בראש רשימת-יתרונות-אל-מול-חסרונות קטנה, והגעתי למסקנה... שזה שווה את זה
חוץ מזה הכל בסדר, תודה
שבוע מקסים גם לך

היי ילדונת...

התגעגעתי... חסרת... טוב ששבת... להזכירך, עברו כבר 10 שנים מאז הפעם ההיא...
בגילי
בכל מקרה תעדכני... אל תעלמי לנו...

S u n n y 1

New member
איזה כפרה את

תודה על הברכה המעלפת, איך את קולטת אותי זה מדהים את מפחידה אותי [ומי יודע אולי אני עוד אחזור ביצ'ית] שמחה שיש לי אותך.

למעלה