שלומות מלונדון

sela v

New member
שלומות מלונדון

כנציג הפורום בלונדון תרשו לי לשלוח ד"ש מהבירה האנגלית. קמתי הבוקר, ושהגעתי לעבודה שמעתי על הפיצוצים. אני רוכב על אופניים לעבודה ככה שלא עברתי בנסיעה ברכבת, ואני גם לא עובד במרכז לונדון. בכל מקרה בינתיים לא פרסמו מה בדיוק קרה, ומי גרם לזה. בהתחלה אמרו שזה תקלה חשמלית, אבל זה נשמע מוזר כשזה קורה במספר תחנות באותו יום, וגם אוטובוס אחד מתפוצץ. זהו לבינתיים!

SPnage

New member
האנגלים האלה, אפשר להשתגע

משטרת לונדון מאשרת ש"כנראה מדובר במתקפת טירור גדולה על לונדון" אחרי 6 פיצוצים, באמת, אתם חושבים? אגב, בטלוויזיה פה בערוצים הזרים (CNN, BBC, SKY) לא הראו תמונות כלל של מה קרה וכל הדיווחים מעורפלים, בערוצים הישראלים כבר דיברו על הרוגים ותפשתי קטע של מישהו מפוייח כולו שעושים עליו הנשמה (האמת קטע די מזעזע ולא ברור למה שידרו). הראו גם קטע מהאוטובוס שנפגע...די מזעזע. בכל מקרה תחזיק מעמד שם. אני זוכר שכשהייתי בלונדון לפני מספר שנים היתה שביתה של הרכבת התחתית יום אחד, כל התחנות אוטובוסים היו מפוצצות באנשים וכמובן שהכרטיסן לא נתן לאף אחד לעלות כי אסור לעמוד באוטובוס... וכמובן שאי אפשר היה להשיג מונית. יש לך מזל שאתה על אופניים.

sela v

New member
מה זה משנה מה מדווחים?

זה יציל מישהו מהפגועים? משיחה שערכתי עם מישהי שנמצאת עכשיו במרכז, המשטרה חסמה את הרחובות, ואי אפשר אפילו ללכת ברגל ממקום למקום במרכז לונדון. אני בערך 10 ק"מ מהמרכז, ותנועת המכוניות זורמת.

motyka

New member
טוב לשמוע שאצלך הכל בסדר

לפני שהספקתי לדאוג - ראיתי את ההודעה.

sitvaniyot

New member
שמחה לשמוע שאתה בסדר.

הייתי בלונדון בזמן פיצוצי המחתרת האירית. אצלם הנוהג הוא לחסום את האיזור הנפגע. ככה כוחות ההצלה יכולים לעבוד בשקט. כשיש מספר התפוצציות לפי הנוהל הזה, אז כל מרכז העיר נחסם. אבל נאחל החלמה לפצועים ונשתתף באבל משפחות ההרוגים.

ashmash

New member
ברוח ימים אלו...

הנה משהו שהכנתי... ביצוע שלי, הרעיון לא...

ashmash

New member
אתה בטוח שלא הביאו לך משהו כזה?

כי יש הבדל של אות שעושה את זה טראגי-קומי....

למעלה