שלומות לכל הילדים

baozi

New member
שלומות לכל הילדים

אז זהו, סיימתי את פרק טאיוואן ואת הטיול עם ההורים, שהיה כיפי אך מתיש מבחינה לוגיסטית. בין שאר התגליות המרעישות גיליתי שהורים לבת דוברת סינית שמגיעים לסין הופכים מרגע הנחיתה לסוג של זומבים שפוקדים עליי בקולות מתחנחנים אנחנו צמאים, רעבים, עייפים וכו', שהסינים הם ישראלים במסווה מלוכסן
( כך שהשאלה "בכמה קנית?" נשאלת יותר פעמים בממוצע מ" האם אכלת היום?") ושלא נראה לי שבא לי לחיות בסין אחרי שחוויתי את טאיוואן, שהיא כל כך אחרת ובעיקר לטובה. אבל לא לשם התובנות האלו הטרחתי אותכם, אלא רק כדי שתוכלו לראות קצת תמונות מהטיול, להתגעגע ( או שלא) ומקווה שגם להנות. יום טוב או לילה טוב לסינים שבינינו, מרים. http://www.flickr.com/photos/waiguoren/

guanyin

New member
oh my god!!!

לטייל עם ההורים? אכן חוויה קשה! (לפחות לי היתה)... לפחות הם נהנו, שלי רק התעסקו בלהיות פולנים ולקטר!

renjintso

New member
אח, קשת מעל לוגו

אני קרועה, קרועה מגעגועים. ובאמת צריכה להגיע פעם לטייוואן, אחרי ששמעתי עליה כ"כ הרבה דברים טובים.

GnomeBubble

New member
וואוו, לקחת את ההורים ללוגו!

ממש סחתיין על ההשקעה. אני רואה שהחדרים השתפרו מאוד מאז הפעם האחרונה שאני הייתי שם, אבל זה עדיין מרשים. לא הרסו את המקום עדיין, נכון? כל-כך בא לי לקפוץ לליגה כאן ועכשיו...

סינית 2

New member
מיעוט המוסו

אני בדיוק קוראת ספר על מיעוט המוסו: "פרידה מאמא אגם" שכתבה יאנג ארצ'ה נאמו שהיא מבנות המיעוטים יחד עם אנתרופולוגית בשם כריסטין מאתייה, ממש מעניין!! איזה יופי לטייל באזור הזה!! ממש תמונות יפות!! השאלה איך זה באמת לטייל עם ההורים באזורים כאלה?

renjintso

New member
../images/Emo4.gif

הפרצוף זה על הספר. לוגו מקום נחמד ומאד יפה, למרות שאני לא מתה על ההייפ שנאמו ואחרים יצרו סביב הכאילו תרבות של המוסו. ההורים שלי מאד נהנו שם. הדרך מליג'יאנג ארוכה מאד וקופצנית בחלקה, ובאגם יש מגורים סבירים ואוכל ממש לא משהו. כל התשתיות שם משתדרגות עכשיו וגם נסללת דרך חדשה, ככה שזה אמור להפוך לקל יותר.

Omiz

New member
וואו ! בהצלחה !

תעשי חיים בארץ ובואי לבקר במזרח... תכתבי לנו מה כל כך שונה בין וטאיוואן, מעניין אותי לשמוע ! חבל שאני לא יכול לראות את התמונות ב-FLICKER בסין - מישהו אחר ניתקל בבעיה הזאת ?

uri_a

New member
כן.... אני לא מצליח לראות

את התמונות שאני בעצמי מעלה

baozi

New member
טוב אז ככה,

הטיול עם ההורים אכן היה לא קל, גם כי אף פעם בעצם לא עשינו כזה טיול ביחד ולא ממש ידעתי למה לצפות,וגם כי אחרי חיים עצמאיים לחלוטין פתאום לישון עם אמא ואבא באותו חדר ( מה שהתברר כהחלטה אסטרטגית גרועה והשתנה אחרי פעם אחת ביאנגשואו) זה לא קל, גם אם אבא שלך הוא הבנאדם הכי מצחיק בעולם ואמא הכי מפנקת, וכאלו הם הוריי. אז נזפתי בהם די הרבה, והם בי בעיקר בנסיעה ללוגו שהייתה קשה מאוד אבל שווה כל שנייה מ-7 השעות המפרכות והמטלטלות בדרכים. המוסו התמסחרו ברמות הקשות, אבל אם לוקחים את זה בהומור ומבינים שבסך הכל הבנות שם מנהלות אורח חיים די שאנטי, ולא לוקחות את החיים יותר מדי ברצינות אז נשאר רק להנות מהנופים המדהימים ומהשקט. בלי קבוצות מאורגנות ומדריך עם דגל שמצביע עליך ומסביר לקבוצה " מימין תוכלו לראות שני וואי גואו רן מטיילים להנאתם..." בקשר להבדלים בין סין וטאיוואן- זה עניין שאני יכולה לדבר עליו שעות ובלהט, אבל עכשיו אני עייפה מדי, אז אני מבטיחה להביא דוגמאות, לבאר ולנמק בזמן הקרוב. לילה טוב, מרים.

Omiz

New member
אולי זה רק

ב-ZHEJIANG פרובינס... לא ברור הקטע הזה.... האתר פתוח והתמונות לא נגישות...

למעלה