שלומות לכולם!

the 13 friday

New member
שלומות לכולם!

היי שלום קוראים לי לי ואני חדשה בפורום. בעיקרון,אין לי הוט(יש לי יס)ואני רואה השיר שלנו אבל חברה שלי ליטל(שאולי אתם מכירים אותה בניק דולזיזה או בניק המשותף שלנו beatels)בכל אופן רק רציתי לאמר שבתור אחת שראתה רק פרק וחצי(אבל מתעדכנת כל הזמן)יש לכם במה להתגאות מיכאלה שולטת!. נ.ב:אם ליטל רואה את זה את יכולה לשרשר לפה משהו!היום אנחנו רואות ביחד את הצאט איתו....!!!!!!!!

eris1515

New member
ברוכה הבאה מותק! ../images/Emo140.gif

ואכן מיכאלה שולט ויש במה להתגאות....

לייייייייייייייילוש

מה קורה אחותי מה את מתכננת?! סורי שלא ראיתי את ההודעה שלך קודם את תסבירי לי הכל היום בערב! הבנת את זה גברת צעירה ובייד אווי זה השם שלי בינתים עד אחרי הבלוג אני יודעת שהוא דפוק אבל זה כדי שנתי יזהה אותי

perfecta

New member
לי מתוקה ברוכה הבאה!!!

כן כן מיכאלה שולטת!!!!!!!!!!!!!!! הרבה יותר טובה מהשיר שלנו........................ אין מה להשוות בכלל!!!!!!!!!!

../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אבל מצטערת לא ניכנסים לפה אנשים שלא:
לוקחים סמים כמו מיה
אנורקסים כמו מיה
אלכוהליסטים כמו צבי
משוגעים כמו דורין
בכיניים כמו יסמין
באים מהעולם התחתון כמו גרשון ומשה
מתופפים כמו בן אז אם את כל זה
את מוזמנת להצטרף... ואם לא.....
רדי שתי שורות למטה...
בעצם עוד שורה...
ועוד אחת קטנה...
אז את מוזמנת גם להצטרף ...
חחח
יש פה אחלה חברסססס..
וזה אחלה פורום..
ממש ממש ממש כייף פה...
\\תהני מכל רגע...
ותבואי הרבה....
ק+צר תהני בובה
קבל+ ק+ב וח+ב!ק...
אממממ אני בר...בת 14.5 (כימעט 15..)

mifi

New member
ברוכה הבאה מאמי....../images/Emo24.gif

מיכאלה זאת הסידרה הכי פצצה שראיתי - אחרי משחק החיים שאין עליה בעולם - אני מאמינה שכל מי שמגיע לפורום הזה הוא כבר חצי מכור. ואחרי שהוא רואה חצי פרק הוא מתמכר לגמרי. התמכרות נעימה ושיהיה לך רק כיף פה!!!

../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה מתוקהה!! שלום לי קוראים סוזי ואני בת 14 וחצי באוגוסט הזה אני יהיה בת 15..חח!! מקווה שתהני בפורומנו הקט!!!

sweet barbie

New member
היי לי, ברוכה הבאה

קוראים לי ענבר ואני בת 14 ואני מסכימה איתך שמיכאלה שולטת

למעלה