שלומות כולם

שלומות כולם

ברצוני לדעת מה פשר האגודה הזאת? האם אפשרי להצטרף רק באיזור נהריה אני לא ניידת כמוכם אלא רק במוניות ואוליי מידיי פעם באוטו של ההורים ואיין לי רישיון אני לא רוצה להצטרף בשביל נתינת דברים או חלוקה אלא רק אם אפשרי כמובן ליהיות מן אחות חברה לילדים פניתי אל קרינושנוש ופנינה ולא קיבלתי מהם שום תשובה ומקרינושנוש לא רק שלא קיבלתי תשובה אלא גם איומיי חסימה נראה לכם הוגן לקבל איומי חסימה בשביל מישהי שסתם שואלת שאלה פניתי אלייה כי את קרין אני מכירה דיי טוב מתחום אחר בו עבדה

אל תשימו לב אליה

פנינ,ה אם אפשר לחסום אותה אני אשמח. היא מטרידה אותי נונסטופ במסרים וגם שולחת לי מיילים. לא ארד לרמה שלה ואספר מאיפה אנחנו מכירות, אבל שתדעו שאין לי קשר אליה ולא רוצה שיהיה.

חלות אקזיט התשובה שלי במסר היתה

שאני בלחץ של זמן ולא רוצה לענות לך כלאחר יד הבטחתי תשובה אחרי היום (אני רצת בלחץ בענינים אישיים גם זה קורה לי מפעם לפעם מן הטעם הפשוט שאני רק אדם כמו כולם) בכל אופן אני בהחלט התייחסתי לכוונה שלך לעזור ושמחה מאוד שאת רוצה לחבור אלינו. ואין בעיה אם את לא ניידת או כן כל אחד מוצא את הפינה שלו לעשות לטובת הקהילה את מוזמנת כהתחלה לגלוש כאן ולראות האם יש פרוייקט או מבצע שאת רוצה לחבור אליו נשמח מאוד לגבי השאלה שלך במסר גם תקבלי תשובה מבטיחה וגם זה יקרה מהר מאוד עד סוף השבוע. לגבי חסימות מי שכותב כאן בשפה נאותה ולא פוגע ולא עובר על חוקי
אין שום סיבה שיחחסם והיחידות שחוסמות כאן זה המנהלות. יום נעים וברוכה הבאה פנינה

למעלה