שלומות :) יש לי שאלה-

faery crossing

New member
שלומות :) יש לי שאלה-

טוב, אז ככה, אני שירה (היי...) והתחלתי ללמוד גרפולוגיה בערך חודש ומשהו... בכל אופן, התחלתי עכשיו ללמוד על מוטיב הכתב הגדול והקטן. התלהבתי מעצמי והתחלתי לספר הכל לאחותי (היא בת 23) והיא אמרה לי שלפעמים יש לה כתב גדול לא זוכרת איזו מהירות ולפעמים קטן איטי. השאלה שלי היא: האם זה אומר שהיא נעה מאדישות להתלהבות או מאופטימיות לפסימיות? (אני יודעת שאני נשמעת כמו בורה גמורה, סורי... : \) בכל מקרה, תודה רבה לכל מי שיעזור ולכל מי שלא...

shamon51

New member
גודל הכתב משתנה? ../images/Emo101.gif

זה כמו שתגיעי עם חום לרופא... יכול לרמז על לא מעט נטיות: כגון מוחצן/מופנם, נדיב/קמצן צנוע/לא צנוע ועוד (20 עד 30 אפשרויות נוספות) אם גודל כתב היד משתנה והמהירות זה בוודאי מראה על מצב של שינוי מהיר באישיות. אבל באיזה מובן מכל האפשרויות? בשביל זה צריך לראות את על הכתב ! לא תרצי שהרופא יחליט על המחלה רק לפי מידת החום, נכון? שמעון

faery crossing

New member
תודה! :)

תודה רבה אתה צודק, זה באמת לא מספיק כדי לקבוע... חלק מהנטיות באמת יכולות להתאים לה, אני לא חושבת שאני יכולה להעלות את הכתב, אני אנסה. תודה עוד פעם! :) ובאמת עשו לי את זה, הקטע של לקבוע אם אתה חולה רק לפי החום! זה היה כ"כ מרגיז! ועכשיו אני צריכה אנטיביוטיקה, כי לא היה לי חום באותו יום... :( חחח... אחות מטורללת... :)

shamon51

New member
אחות? נותנת אנטיביוטיקה ../images/Emo35.gif

בעיה שלך אם את מסכימה

faery crossing

New member
חחח לא...

רופא... היא לא הסכימה להודות בזה שאני חולה וכלן זה טיפה'לה הסתבך... לא נורא, שבוע ויוצאים מזה :)

למעלה