שלומות ועדכוניישן

שלומות ועדכוניישן

או.קיי. אהובי ואהובותי, הנני כאן. קורותיי בימים האחרונים: התקררות לא ברורה שלוותה בחום ובעיקר עצבים. דלקת פרקים שקישטה לי את היד וגרמה לי להקלדות בייסורים אבל זהו זה, הכל עבר. אני מתפקד כמו שור (אכלתם פעם ביצי שור?) וחוזר לחיים. היום אני מתחיל (התחלתי) עבודה חדשה. בהצלחה לי. היום גיליתי שהורדתי 6 קילו בשלושת השבועות האחרונים. מגניב לי. היום גם נתקלתי בתאריך ג' באלול (זה היה אתמול?) ונזכרתי שזהו בעצם יום ההולדת של האחות האהובה עלי. היות שאני לא ממש מדבר אתה - ברכת מזל טוב שלוחה לה מכאן.

ה'טיש' בחמישי

ה'טיש' הקרוב יהיה (ככל הנראה) האחרון בו אשתתף בחודשים הקרובים. עקב אילוצי עבודה, אשרוץ בחודשים אלו הרחק ממוקד ההתרחשות. אשמח לראות אתכם.

דסדס

New member
היי זה לא פייר...

אם אתה תבוא רק בחמישי הקרוב אני כניראה לא אפגוש אותך בחיים... איך אני אדע מי זה לייזר?!?!? הייתי בחמישי האחרון והיתה ממש מעט נוכחות.... וביום חמישי הקרוב אני כניראה לא אוכל להגיע (מה לעשות יש לי חברה שהחליטה להתחתן ביום הולדת 18 שלה... וזה יוצא יום חמישי...) אז מה נסגר?!? כשכולם באים אני לא וכשאני באה כולם בורחים?!?!?!? טוב סתם אנשים... יש לי חופש 4 חודשים אז אני אולי אוכל להתחיל להגיע! ביי בינתיים... דסדס

angelica1

New member
יופי לך! אז מה, אתה עושה לנו הפתעות

שלא נכיר אותך?? ומזל טוב לאחותך ולאחותי גם שגם לא מדברת איתה.

stאסתי

New member
צריך מזכירה?

חכמה חברותית דוברת אנגלית כשפת אם ובכלל נורא נחמדה?:)

stאסתי

New member
הנחתום חי עם עיסתו

כבר 20 שנה (כמעט 21 איזו זקנה) חסר לו אם לא יכיר. לא נורא עוד לא אבדה תקוותינו למצוא עבודה באיזור המרכז אם תשמעו..

תגיד לי מה אתה מאיים

כשעברת לעיר הקודש והבחורות, נכנסתי לדיכאון, מה יהיה איתי איך אסתדר בלי לייזר, ועם מי אני ארקוד? ומי יעשה את התנועות של השירים כמוהו? אבל, התגברתי. ועד שהתגברתי, פתאום חזרת. ועכשיו אתה שוב מאיים? אני לא מוכן לשמוע יותר ממממממממממממממממממממממממממממ מממממממממממממממממממממממממ מממממממממממממממ נאנאנאנאנאנאנא נאנאנאנאנאנאנאנאנ להלהלהלהלה להלהלהלהלה להלההלהלהלהלהלהל להלהלהלהלהלהלהל אני לא יכול יותר דיייי פוליטיקה<?<>@#$%^^& על הZ שלי פוליטיקה ומה איתי? אם אני לא פוליטיקאי אני לא בן אדם.

לייזער

הורדת כמה קילו? אכן חדשות טובות בהצלחה עם עבודה חדשה (מותר לדעת איזה עבודה? ) תודה לאל שהייסורין עבר , אע"פ שהייסורין טוב לאדם, כפרת עוונות ,

למעלה