שלומות אוהבי אנימה

מנמוסין

New member
שלומות אוהבי אנימה

קוראים לי נועה ואני רואה אנימה. הו כן, ואני חדשה בפורום^^" האמת שרציתי לראות נארוטו עוד משנה שעברה, אבל במקום לא עשיתי את זה. סביר להניח שגם לא הייתי רואה אם זה לא היה משודר בערוץ הילדים. אבל זה משודר, ולכן אני רואה את זה. ביו-טויב. *משיכת כתפיים* היגיון זה לא הצד החזק שלי.. אל תיבהלו אם לא תשמעו ממני זמן מה, זה מאימת הספוילר(שלא תרד בכלל כשאני אגיע לפרק האחרון שיצא, וכן אני אראה גם פילרים, כי יש מנגה ובטח חלק מכם קוראים אותה ומפיצים ספוילרים לכל עבר-.-). אבל אני אשוב. הונטוני. בכל אופן כרגע אני בפרק שמונים וחושבת שקאקאשי הוא הדמות הכי מדהימה בעולם (*.*), ושנארוטו הוא איזה גלגול ביזארי של הוקאגה מספר ארבע, אין לי שום סימוכין לכך, מלבד שהם דומים, אבל זה לא נחשב. באנימה כולם דומים. וכדאי שזו לא תהיה סתם הודעת חדשה, שאין מה לומר עליה שלא מוצה לגמרי מזמן, אני שואלת איזו דמות אנימה אתם הכי אוהבים(לא חייב אחת ולא חייב מנארוטו), אולי ככה התגובות יהיו רק ממוחזרות, ולא ממזמן. ובכל מקרה אשמח לקבל את הבלונים (
) שלכם ופאן-ארטים טובים כמיטב המסורת^^ (למרות שבלונים זה דבר של ימי הולדת) טוב אני אפסיק לקשקש ואשלח את ההודעה, ועל הצד החיובי אין לי שגיעות כתיב. אני מקווה, כי אם יש לי זה די מביך. הייתי יכולה להעביר את הטקסטים שלי הגהה אבל. *לוחצת על שלח* ^^"

LoRd KeNtArO

New member
דבר ראשון ... ברוכה הבאה !!!!!

יש לך דרך מאוד מעניינת לבטא את עצמך ....חיחי ... דרך אגב אני לא חושב שיש לך מה לדאוג מספויילרים .... הם בדרך כלל מסומנים הייטב ....אז אין צורך להעלם ..... אני אפילו אוסר עלייך להעלם !!! רק לי מותר להעלם פה !!!!!!!!!!!! טוב ביי ....נעלמתי ...^_^...

מנמוסין

New member
תודה רבה -^_^-

פורום עם ספויילרים מסומנים היטב? זה ממש נדיר.. אני מתרשמת. זה אומר שאני רק צריכה להתאפק לא לקרוא אותם.. הממ.. ולמה לך מותר להעלם הו איש שלא כתב מי הדמות האהובה עליו(אהמ אהמ)?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifגם אם לא, עמרי זה שמגלה את

זה על בשרו ומזהיר

מנמוסין

New member
אם הוא מצליח לעשות את זה כל פעם

אז כנראה שהוא לא כזה נעלם.. למרות הצבא, שזו נקודה גדולה לזכותו =] ואגב מה זה באמת ספוילר? מבחינת מה אני צריכה לסמן כדי להימנע מסקילה^^"

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה והלא נעלמת?../images/Emo65.gif

דמות אהובה? קאקאשי..אה כן, איטצ'י D:. וגאארה. ובכללי..אין לי כוח לפרט יש לי בסביבות ה4 דמויות מכל אנימה שראיתי XDDDD

מנמוסין

New member
איטאצ'י אח של סאסקה?

אבל.. למה? טוב אולי לא הגעתי לפרקים בהם הוא מראה מגניבות. נכון למצבי בעלילה הוא רק מענה אנשים. ובאופן כללי אני כמעט תמיד מעדיפה דמויות עם אינטיליגנציה רגשית גבוהה. עם יוצא הדופן של בראנדון היט מגאנגרייב(סדרה מעולה, רק שמבינים את זה רק בפרק 12 מתוך 26, ועד אז אין קטעים קומיים משעשעים שישאירו אנשים מרותקים למסך) אני חופרת המון, אבל זה נחמד הלא כן? ותודה על הבלונים^^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוכה הבאה =] ../images/Emo65.gif

אני עמרי הדמות האהובה עליי כרגע היא Light מDeth note

מנמוסין

New member
אני לא מכירה את האנימה הזו

אבל אני אוסיף אותה לרשימת האנימות שאני צריכה לראות. אין בה רובוטים עצומים שנלחמים זה בזה, נכון? וסתם לידע האישי שלי, איך רוני סופרסתם פגעה בך?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלא אין שם כאלה...

ואמממ הסיפור נמצא בקומונה אם אני זוכר נכון

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifDeath Note

זה אחת האנימות הכי טובות שראיתי... הם באמת הפציצו~~ ולייט *_* בנאדם מרושעעעע *______________* .......

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifברוכה הבאה~ ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הדמויות האהובות עלי.... מממ.... זה קשה... מכל אנימה יש אחת לפחות XD אני אזרוק שניים... איטצ'י ורוי מוסטנג (FMA)

מנמוסין

New member
!OMG

גם אני ממש אוהבת את רוי!!~~ אהההה! זה אומר שלמרות הסתייגויותי הראשונות גם אני אוהב את איטצ'י!! ואז אני אהיה כמו כולם! לאאאאאאאאאאאאא!

למעלה