שלום

nothateyou

New member
שלום

אני בחור בן 28, רוק, סובל מאד, הייתי באישפוז פסיכיאטרי לאחרונה, שם איבחנו אותי באבחנה organic personality disorder וטענו שאין לי מחלת נפש, והכל זה אפילפסיה, אני מוכר כחולה אפילפסיה מגיל 11, אז היה לי התקף גרנד מל. מאז האישפוז חיי אינם חיים. אני מודאג. אני בלי טיפול. לוקח אותם תרופות שלא עוזרות. יש לי מחשבות אובדניות. יש לי שאלות שעולות לי בראש. האם אני חוטף התקפי אפילפסיה כל הזמן ? האם זה יתכן ? וכמה ? ואיזה סוג ? שאלות כאלו עולות לי בראש כל הזמן. מי יפתור לי אותם. אני מוכר כנכה 75%, חלקה בגלל האפילפסיה, קשה לי להגיע לטיפול רפואי. לא יודע איך לצאת מהבוץ. מישהו יכול לתת עצה, לעזור ? נועם.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

איזה תרופות אתה לוקח? תבקש מהנוירולוג שלך שיבדוק אפשרות החלפה שלהן. במקרה כזה כשתרופות לא עוזרות צריך להחליף אותן ולנסות תרופה שיש סיכוי שכן תעזור. אם אתה לא מרגיש שיש לך התקפים כל הזמן אז אין. גם אם קשה לך להגיע לנוירולוג תעשה את המאמץ הזה. זה חשוב. אין לך מישהו שיקח אותך לרופא?

nothateyou

New member
לוקח

לוקח את התרופות : TRILEPTIN 900x2 Topamax 100x2 Clonex 0.5+1 Neuleptil 10x3 אני לא יודע אם יש לי התקפים או לא. אבל אני אעשה מאמץ להגיע לנוירולוג. זאת עצה טובה. אני אתקשר עכשיו לקבוע תור. למעשה ההורים שלי הסתירו ממני את המחלה, כך שלא ידוע לי הרבה עליה, ואני לא יודע מה זה התקף ומה זה לא. כך שאני לא יודע אם אני באמת חולה אפילפסיה או לא. בברכה, נועם שדות. הם היו גזעניים כאלו.

שלום

שלום, נועם תמיד יש מקום לתקווה ואופטימיות. חשוב מאוד לעבור הערכה במרפאת אפילפסיה אצל אפילפטולוג כדי להבין מאיזו סוג של התקפים אתה סובל ולפי זה לתת טיפול מתאים. ישנה אופציה במקרים לא ברורים לעבור הערכה על ידי ניטור וידאו-אאג (VIDEO-EEG MONITORING. ניטור VIDEO-EEG יכול לענות על הרבה שאלות ששאלתה.:על סוג ההתקפים, על תדירות של התקפים. בהצלחה וכול טוב.

למעלה