שלום

AnGeL 175

New member
שלום

למי שיצריתית ויש לה דימיון טוב
אני מעוניינת להכין משהו עם המצרכים האלו : תפוחי אדמה בטטה גבינה לבנה 5% גזר לא חייב את המצרכים ... העיקר משהו מהם ... אני בדיאטה ונימאס לי כל הזמן לעשות ככה רגיל בתנור .. אשמח לשמוע אם יש עוד דברים שאפשר להכין (רק באפייה) וזה חייב להכיל תפוח אדמה
יום מקסים ותודה

kalah

New member
אני

הייתי פורסת את הירקות, מכינה מרינדה של: צ'ילי, כפית שמן זית, ושום כתוש ואופה בתנור אנטיפסטי כתום. את הגבינה אוכלת בצד.

pirge

New member
מכינה במיקרו ויוצא מצויין

ירקות במיקרוו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 15:19 | 21/02/07 בטטות תפוחי אדמה גזר גמדי ובצלים במיקרו ---תשימי ירקות שאת אוהבת לא חובה להצמד למתכון אפשר לאפות בתנור באותה מתכונת על ניר אפיה-לרכך תחילה את הירקות במיקרו. מקור:פירגה שמים בניילון רגיל: 3 תפוחי אדמה חתוכים כמו לצ'יפס-אבל עבה - אפשר להוסיף בטטות 2 כוסות גזר גמדי בצל פרוס דק רוטב צ'ילי פפריקה קורט קינמון כמון גריל עוף פלפל שחור מלח או מרק בצל 2 פרוסות שום לערבב בתוך השקית (עם השקית) (כדי לא ללכלך את הידיים) לצקת את התכולה לקערה שמתאימה למיקרו ואת השקית לזרוק לכסות בניילון נצמד ולנקב מספר חורים בקיסם. להפעיל 8 דקות. לבדוק שמוכן ואם לא,להמשיך לבשל עוד דקותיים. בבקשה אפשר לתבל עם סילאן או כל תיבול אחר. תהנו

pirge

New member
ירקות ב"קוקי"

11:22 | 06/01/07 תפוחי אדמה ב"קוקי" - מושקע.ו pirge ו מעדן תפוחי אדמה ב"קוקי" תשלבי את יתר הירקות מקור:פירגה 8 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לשמיניות (גדול) 5 כפות שמן 4 שיני שום דפוקים בפטיש שניצלים 2 שיני שום כתושות בצל גדול חצוי ופרוס כף סילאן או ריבה או דבש 3 כפות יין מתוק מלח או אבקת מרק עוף פלפל שחור כף פפריקה מתוקה גדושה כף רוטב צ'ילי או קטשופ קורט קינמון לטגן במחבת בשמן את הבצל והשום רק עד הזהבה קלה להכניס את יתר החומרים כולל תפוחי האדמה להקפיץ ולערבב 2 דקות. להעביר לשקית "קוקי" להניח בתבנית אפיה - לשטח את התכולה בתוך השקית. לפזר 2 כפות חמאה מגוררת לסגור את השקית לחורר בסכין חדה כ-4 חורים לאפות כשעה ורבע או שעה וחצי אחרי בדיקה שהתפוחים רכים. הוספתי ברגע האחרון גם 3 בטטות שלמות וקלופות,ככה כמו שהן בלי שום תיבלון. תהנו.

pirge

New member
תפוח אפוי בניר כסף

לאפות תפוח שלם גדול או ענק עטוף היטב היטב בניר כסף בחום 180 כשעה וחצי אפשר לתבל אותו בשמן זית ותבלינים - לא חובה להגיש עם סלטים יוגורט טחינה וכו'.....

AnGeL 175

New member
תודה רבהההה../images/Emo140.gif

הכל ניראה מאוד טעים .. קשה להחליט מה לעשות

pirge

New member
רעיון להכין פאי רועים מ"פירה" מכל הירקות

להכין את הפירה מכל הירקות (תפוחי אדמה,גזר,בטטה) נראה שיצא נפלא אפשר למלא בפטריות,בשר טחון,כבדים ........ פשטידת "פירה" ופטריותו pirge ו 20:09 | 11/01/05 להכין "פירה" רגיל. 5-7 תפוחי אדמה. להוסיף ל"פירה": בצל מטוגן + ביצה + פלפל + אבקת מרק פטריות לטעם כף או שתיים קמח. לטעום. לשפר טעם. לחלק ל-2. לשטח בתבנית בינונית חצי מהכמות. לאפות עד להזהבה חומית - חום 175 כ-20 דקות בתנור שחומם מראש. הכנת המלית: לטגן במעט שמן בצל קצוץ עם 400 גרם פטריות טריות קצוצות----- או קופסה גדולה פטריות בלי הנוזלים. לתבל במלח,פלפל, קורט אגוז מוסקט,,,,,,,כפית מרק פטריות. לטגן תוך כדי בחישה עד שלא יהיו נוזלים מהפטריות. להניח הכל על "הפירה" האפוי.. לכסות בחצי השני של הפירה. לסמן שורות חריצים במזלג, ולאפות עד הזהבה חומית. אפיה בחום 175 בערך 35 דקות. מומלץ וטעים.

pirge

New member
לביבות תפוחי אדמה + גבינה אפויות

לביבות תפוחי אדמה אפשר להכפיל כמויות מאת:פירגה 4 תפוחי אדמה = חצי קילו ---מקולפים--- מגוררים במגררת גסה---סחוטים היטב בצל אחד מקולף מגורר במגררת גסה ביצה 4\1 כוס פירורי לחם או קמח מצות שעדיף בעיני כף שמנת או גבינה 5% מלח ופלפל שחור לטגן בשמן בחום בינוני מ-2 הצדדים עד להשחמה. להוציא על ניר סופג. אפשר לאפות בתבניות מאפינס. אפשר לאפות גם על ניר אפיה טעם של פעם תהנו

למעלה